Tieto celebrity majú dovolenku pri mori už za sebou.
StoryEditor

Modelka Michaela Kocianová priznala rozchod. Vie čo nefunguje

21.02.2023, 14:25
Celebrity

V minulosti zdobila Miša Kocianová titulky svetových magazínov Vogue, Elle a dokonca predvádzala pre značky ako Chanel či Dior. Dizajnérske značky ju stvajú na prehliadkové móla a vyzdvihujú jej krásu. V súkromí si však krásna a úspešná top modelka nevie nájsť partnera. Kde je háčik?

Naposledy tvorila modela Michaela Kocianová pár s Jakubom z Trenčína. Napriek tomu, že je kráska trenčanka život ich zviedol dokopy až počas korony. Vtedy Miša prišla domov, kde normálne netrávi veľa dní z roku. Žije v zahraničí. Dúfala, že s Jakubom je to už tá pravá láska. Fanúšikovia im fandili. Bohužial neprešli ani tri roky a manekýnka je opäť single. „Ja som teraz slobodná,“ prezradila v relácii Neskoro večer. „Jeden môj známy mi hovorí, že niečo robím zle, keď si nikto nekľakol,“ pokračovala. Kto by si však myslel, že kráska je single, pretože má na mužov vysoké nároky, opak je pravdou.

„Nemám ideál krásy pre chlapa. Hlavne musí byť dobrý človek, musí byť vtipný. Milujem, keď chlap ženu posúva a spoločnou cestou prechádzajú problémami života,“ ozrejmila modelka s výškou 181 cm.

Dokonca netrvá ani vysokom partnerovi. Prezradila, že možno aj tuší, kde by mohol byť problém. Keďže je o ňu v modelingu stále záujem a ponuky sa jej hrnú najmä z Paríža, je náročné na ňu čakať doma. V minulosti tvorila pár s režisérom Guyom Ritchiem či s anglickým biznismenom Arran Yentob, moderátorm Leošom Marešom a jej krása očarila aj Brada Pitta. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:29