Svätopluk Malachovský, Sväťo Malachovský, herecPAVOL FUNTAL
StoryEditor

Herec Sväťo Malachovský po búrlivom rozvode opäť zamilovaný? Vyznal sa tejto žene

20.02.2023, 11:19
Celebrity

Skvelý herec Sväťo Malachovský sa po krachu vzťahu s Petrou Molnárovou zdá sa opäť zamiloval. Pokoj našiel po boku známej blondínky, s ktorou sa už stihol pochváliť.

V roku 2016 herec Sväťo Malachovský prekvapil fanúšikov, keď sa zahľadel do mladej Petry Molnárovej. S manželkou a skladateľkou Ľubicou Čekovskou sa rozviedol s tým, že si zariadi život po boku mladej milenky. V roku 2018 si Petru zobral za ženu a majú dve malé deti, Marka (3,5) a Tima (5). Ich manželstvo však netrvalo dlho a v roku 2019 od neho mladá herečka odišla, ešte pred pôrodom ich druhého synčeka. Neskôr prišli z jej strany tvrdé obvinanie z ich súkromia, kde naznačila, že sa mal umelec k ich synovi nevhodne správať.

Sväťo všetky jej vyjadrenia dementoval a aj keď bola blondínka odhodlaná ísť bojovať trestným oznámením, nakoniec všetko utíchlo. „Takéto klamstvo a špinavosti si v podstate nezaslúžia môj koment. Nevychádzam z údivu, že niekoho poslaním v živote je škodiť takýmto spôsobom. Je mi úprimne ľúto, že nedostatok práce a záujmu o jej osobu ju dohnali k tomu, aby sa zviditeľňovala týmto spôsobom. Ja len verím, že zlo a lož nezostanú nepotrestané!“ reagoval vtedy Sväťo. Úspešný herec po ťažkom období opäť žiari šťastím a randí s novou ženou. Vzťah je zrejme už vážny, keďže sa herec odhodlal svoju lásku odkryť na sociálnych sieťach: „Viem, že vieš čo pre mňa znamenáš." V kuloároch sa o ničom inom nehovorí, že má ísť o dcéru Gizky Oňovej, Scarlett. Títo dvaja už vraj tvorili pár v minulosti. Vtedy Gizka správu verejne potvrdia a povedala, že išlo o študentskú lásku. Či sa táto dvojica dala opäť dokopy ostáva ešte oficiálne pod rúškom tajomstva. Herec správu okrem záhadného vyznania na sociálnej sieti oficiálne nepotvrdil. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:04