Dara RolinsProfimedia - Standardis
StoryEditor

Tvrdá vojna v slovenskom šoubiznise. Dara Rolins reaguje na štiplavé odkazy

20.02.2023, 10:25
Celebrity

Je to už niekoľko týždňov čo speváčka Dara Rolins odspievala veľkolepý koncert v pražskej O2 aréne k svojej päťdesiatke. Pri tejto príležitosti pozvala na pódium mnoho svojich spolupracovníkov, dokonca aj expartner Patrika Rytmusa Vrbovského no svojho kedysi blízkeho spolupracovníkova Tomiho Popoviča vynechala. Teraz to má dohru.

Speváčka Dara Rolins na svojom veľkolepom koncerte odspievala svoje najväčšie hity. Medzi nimi aj pieseň „Nebo, peklo, raj“, ktorú zaspievala s Tinou. Pred 11 rokmi ju ale nahrala s hudobným producentom a spevákom Tomim Popovičom. Toho na koncert nepozvala. Tomi sa urazil a dvojica je teraz na nože. Spustila to vraj pichľavá správa priamo od hudobného producenta. Popovič sa totiž cítil dotknutý, že na koncerte nevystupoval. „Keby popová celebrita oslavovala svoje okrúhle výročie na scéne napr. v USA, myslíte, že by jeden z najznámejších songov jej kariéry nezaznel na megaoslave v takom speváckom obsadení, v akom sa stal známym? Samozrejme, nie sme v Amerike, tak nemáme ani americké spôsoby,“ vyjadril sa k veci podľa denníka Blesk Popvič s tým, že Dare ku koncertu, ale zablahoželal. 

Lenže to si slovenská kráska nenechala páčiť a do Popoviča sa bez servítkov oprela. „Ja by som jeho dosť nechutnú slohovú prácu, ktorú mi poslal, plnú výčitiek a urážok, nazvala inak, ale pretože ma to u Tomiho vlastne vôbec neprekvapilo, neriešim. Odporučila by som mu vymeniť psychiatra a dať sa konečne do zenu. Nechápem, že môže byť tak talentovaný človek taký nenávistný a dlhodobo frustrovaný,“ pľuvala oheň. „Musím povedať, že ma hysterická a urážlivá reakcia Dary v médiách prekvapila. Asi ju vytrhlo z permanentného zenového stavu, že som si dovolil konštatovať pravdivé skutočnosti o tom, že ja som na jej koncert pozvaný nebol, ale moja hudba áno. Jej urážlivé výmysly o psychiatroch a rodine komentovať radšej nebudem,“ reagoval Popovič.

TU si pozrite ich spoločú pesničku, ktorá sa stala hitom!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:55