Pamela Anderson
StoryEditor

Tajná vychytávka Pamely Anderson. Drdol vykúzli tak, že siahne po SEXI bielizni

13.02.2023, 15:23
Celebrity

Hviezda Pobrežnej hliadky a hviezda pánskeho magazínu Playboy, Pamela Anderson sa rozhodla natočiť o sebe dokument Pamela príbeh lásky, kde odhalila mnoho traumatických momentov zo svojho života. Ako tínedžerka bola znásilnené, v televíznych šou ju ponižovali a pravú lásku zažila len raz. Po rozvode s Rockerom Tommym Lee sa síce ešte štyrikrát vydala, ale priznala, že láska to už nebola. Modelka a herečka už dnes berie život s nadhľadom.

Blondínka má vždy ležérny účes, ktorý pôsobí upravene, ale zároveň "až tak som si nedala záležať". Vlasy má buď rozpustené, alebo v drdole. Priznáva, že často svojej vizáži nevenuje toľko času ako sa zdá: „V kabelke nosievam tangá, je to jednoduchý trik, s ktorým som začala v 90. rokoch,“ prezradila vo video pre britskú mutáciu magazínu Vogue svoju vychytávku. Vo videu siahne po nohavičkách a umne zamotá do vlasov. Drdol je na svete!

Chcela byť mníškou!

Pózovala pre Playboy, do sveta sa dostala aj jej domáca sexuálna nahrávka, ktorú jej s manželom odcudzili z trezoru. Pam sa dlho súdila, nakoniec to vzdala. O žiadnych škandáloch Pamela pôvodne  nesnívala! „Chcela som byť mníškou, alebo knihovníčkou. Neviem ako, ale nakoniec som sa vydala tak trochu inou cestou,“ priznala.

VIDEO ako Pam používa tangá do drdolu a čo nosí ešte v kabelke

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:07