Lucy Liu so synom
StoryEditor

Celebritné deti na objednávku. Prečo neporodili potomkov samé?

13.02.2023, 18:00
Celebrity

Ostať na výslní a pokračovať v kariére – alebo sa stiahnuť do súkromia a mať rodinu? Túto dilemu už muselo riešiť mnoho slávnych žien. Niektoré zvolili vynaliezavé riešenie – inštitút.

Bol to sen

Vždy to bol môj sen Existuje mnoho rôznych dôvodov, ktoré vedú ženy k tomu, aby si dali dieťa vynosiť inej žene. Paris Hilton (41) nedávno vyvolala rozruch správou, že sa odrazu stala mamou. K šťastiu jej pomohla náhradná matka…Hotelová magnátka a hviezda reality šou nemohla otehotnieť prirodzenou cestou a za posledné roky absolvovala niekoľko neúspešných umelých oplodnení: „Vždy to bol môj sen, mať dieťa. A keď je konečne tu, všetko je dokonalé.“ Mnohé celebrity medzičasom porušujú tabuizovanú tému a celkom otvorene hovoria o tom, prečo svoje dieťa neporodili sami.

image

Paris Hilton sa stala mamou.

Rodili spolu

Po vážnych komplikáciách pri pôrode jej prvých dvoch detí, dcérky North (9) a syna Sainta (7), siahla podnikateľka Kim Kardashian (42) po pomoci. Vždy otvorene hovorila o tom, že mladšie deti Chicago (5) a Psalm (3) porodila náhradná matka v jej prítomnosti. Kim jej opakovane vyjadrila vďaku a hovorí: „Náhradné materstvo je najlepšia vec v mojom živote. A láska, ktorú cítim k deťom, je úplne rovnaká. Nie je v tom žiadny rozdiel.“

image

Kim Kardashian

Anjel

Lucy Liu (54), hviezda filmov Kill Bill či Charlieho anjeli, sa stala slobodnou mamou až 46-ročná. Nikdy sa netajila nezvyčajným postupom. Otcom malého Rockwella je neznámy darca spermií a porodila ho náhradná mama. „Celý život som pracovala s takým zanietením, že som si ani neuvedomila, ako čas letí. A zrazu bolo na biologické dieťa neskoro,“ vysvetlila.

image

Lucy Liu so synom

Adopcia, pôrod aj náhrada

Až v roku 2018 prehovorila Nicole Kidman (55) prvýkrát o dvoch potratoch, ktoré utrpela počas manželstva s Tomom Cruisom. Potom sa stala matkou takmer všetkými možnými spôsobmi: prvé dve deti Isabellu (30) a Connora (28) adoptovali s Cruisom. Keď sa vydala za speváka Keitha Urbana, porodila v roku 2008 dcérku Sunday. A v roku 2010 vynosila náhradná matka jej dcérku Faith. „Všetky deti vnímam, akoby som ich porodila. Milovala by som aj desať detí, ale nedostala som túto možnosť,“ hovorí hviezda, čím naráža na svoje problémy s plodnosťou.

image

Nicole Kidman má problémy so suchou pleťou. Takto s ňou bojuje.

Materstvo s prekážkami

Z pohodlnosti bola podozrievaná aj hviezda seriálu Sex v meste Sarah Jessica Parker (57). V roku 2002 porodila syna Jamesa a niekoľko rokov sa pokúšala dopriať mu súrodencov. „Skúšali sme a skúšali a skúšali, ale nemohla som otehotnieť. Keby sa dalo, porodím sama.“ Jej dvojčatá Marion a Tabitha napokon prišli na svet v r. 2009 vďaka náhradnej matke. Tehotenstvo neprebiehalo pokojne, sprevádzalo ho vlámanie do domu náhradnej matky v snahe predať fotografie bulvárnej tlači. Sarah Jessica Parker tým bola otrasená.

image

Známa herečka sa v strave neobmedzuje, ale nikdy to nepreháňa.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:40