Adela Vinczeová
StoryEditor

Adela Vinczeová: S Viktorom sa vo vstávaní striedame. Aby bol unavený vždy len jeden

13.02.2023, 12:37
Celebrity

Tolkšou Trochu inak s Adelou robí už dlhých desať rokov a popri tom veľa ďalších vecí. Príchod dieťaťa do ich rodiny veľa zmenil. „Všetky odbočky okrem televíznej práce som zrušila,“ hovorí Adela pre Eurotelvíziu.

Kto vás zachraňuje, keď si náhodou v niečom neviete dať rady? Voláte mame, svokre, kamarátkam, hľadáte informácie na internete?

Zatiaľ nejaké veľké zúfalstvo nenastalo, ale téma zbavovanie sa soplíkov bola taká silná, že som ňou zaťažovala asi každého.

V čom všetkom príchod dieťaťa do vašej rodiny zmenil váš zabehnutý život doteraz naplnený prácou a koníčkami?

Koníčky som nemala. Všetky odbočky okrem televíznej práce som zrušila. No a zmenilo to veľa. Je pravda, že sme skoro úplne prestali cvičiť, ale zas trénujeme inak. Celý každodenný život je iný, ale je veľmi pekný. Hlavne mám partnera, s ktorým sme naozaj rovnocenní v starostlivosti, takže nemám pocit, že je niečo len na mne.

Ste pripravená zredukovať prácu, odmietať ponuky, zmierniť tempo?

Ponuky som aj doteraz dosť odmietala. Teraz odmietam asi už skoro všetko. Ostalo však veľa dlho dohodnutých záväzkov. Keď človek dieťa čaká 9 mesiacov, tak si vie budúcnosť lepšie upratať. Keď to príde náhle, musí sa v úvode trochu lepšie skoordinovať a nastaviť. Ale opakujem, všetky moje dlho dohodnuté pracovné záväzky sú pekne zvládnuteľné. Dokonca aj Dano Dangl a tím 2 na 1 mi veľmi uľahčujú situáciu v tom, že napríklad nechodím nakrúcať skryté kamery, alebo keď nemôžem, nezúčastním sa na každej porade. Všetko sa dá a zatiaľ to ide v úplnej pohode.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 20:06