Ceny_Andel_2022Archiv MAFRA
StoryEditor

Spevák Peter Nagy vysvetlil, čo je skutočne SEXI!

10.02.2023, 11:36
Celebrity

Niektoré jeho pesničky nesú ženské mená. Hudobník prezradil prečo ich má v repertoári toľko a ako v piesňach narába s erotikou.

Zuzka, Natálka, Kristínka, to sú jedny z najznámejších hitov Petra Nagyho. V relácii Hit roka sa zdôveril prečo napísal pesničku Zuzka, ale ďalšie, ktoré nesú mená nežnejšieho pohlavia: „A tým pádom ju aspoň raz do roka budú zaručene vysielať," zasmial sa. „Mám aj vianočnú, takže to mi päť piesní do roka odvysielajú, to je kráse nie?," dodal. Skladbu Zuzka raz nazval fetišistickou. „Zuzka vešia čipkované prádlo, tá krása na balkóne to ma vzalo, či mám preto skočiť dolu, či mám preto zostať žiť, keď Zuzka vešia čipkované prádlo," spieva v úvode tohto hitu Peter Nagy.

Missky ho dostali

Hudobník povedal ako to myslel, keď nazval skladbu fetišistickou: „Bolo to s nadsázkou. Ono je to pekný pohľad. Ja som vizualista. Keď sme hrali s chlapcami na Miss, sedeli sme s chlapcami a tie missky sa tam rýchlo prezliekali, hovorím si príroda ty sviňa. Bola to tak neúnosná krása. Takže nie fetišistická skôr obdivovateľská," upresnil. Pesnička podľa neho musí mať erotický podtón: „Ale tá erotika musí byť v metafore. Lebo väčšinou hovoria ľudia, že to sexi spočíva v tom oblečení, nie v tom vyzlečení."

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 05:32