Iveta včera bodovala so štvrtou časťou.
StoryEditor

Bijú sa o ňu televízie. Seriálovú Ivetu, Alžbetu Ferencovú uchmatla konkurencia do tohto projektu

09.02.2023, 16:18
Celebrity

Markíza uchmatla Jojke jej aktuálne najväčší ťahák sledovanosti. Seriál Iveta, ktorý trhá sledovanosť v hlavnej úlohe s Alžbetou Ferencovou zaujal modro-žltú televíziu. Hlavnej hrdinke už ponúkli nový džob!

Markíza pripravuje nový, odľahčený kriminálny seriál s Alžbetou Ferencovou v hlavnej úlohe, ktorý sa bude odohrávať v Chorvátsku. Betka je aktuálne hviezda seriálu Iveta na Jojke. Konkurenčnú televíziu jej úspech nenechal chladnou. Okamžite po mladej herečke skočili. Bude ich seriál stačiť Ivete?

Je na roztrhanie. Alžbeta Ferencová, hviezda aktuálne najsledovanejšieho slovenského televízneho seriálu Iveta, to má namierené ku konkurencii. Informácia, že ju zlákala ponuka Markízy, sa dostala von ešte v čase, keď konkurenčná televízia Joj ani nedovysielala všetkých osem častí seriálu, kde hrá hlavnú úlohu. A navyše v čase, keď začala Jojka verejne hovoriť, že sa chystá pustiť do druhej série. Silný konkurenčný boj už vyvrcholil. Markíza s ňou má plány a idú točiť svoj seriál k moru. Bližšie informácie si, ale televízia v Záhorskej Bystrici necháva pre seba.

Neopakovala by to

Sympatická tmavovláska sa zúčastnila na súťaži krásy, v roku 2010. Bola jednou z finalistiek Miss Universe Slovenskej republiky. A hoci si vtedy 18-ročná Ferencová neodniesla korunku, získala titul Miss Tip, čo ju posunulo na súťaž Miss Intercontinental. Víťazkou ročníka sa však nestala. Dnes na toto obdobie už pozerá cez prsty a vyjadrila sa, že ísť na takúto súťaž je už hanba.

Ferencová je talentovaná tanečníčka aj speváčka. Šťastie skúšala v šou Česko Slovensko má talent, kde s troma ďalšími súťažiacimi vytvorila dievčenskú skupinu Forsomeone. Dnes má dobre rozbehnutú hudobnú kariéru pod umeleckým menom Zea. Jednoznačne si ju publikum, ale obľúbilo ako herečku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 22:07