Dara Rolins
StoryEditor

Dara Rolins chystá veľkolepý návrat. So známym biznismenom ide urobiť ďalší MEGA koncert

09.02.2023, 12:46
Celebrity

Moderátor Leoš Mareš sa zdôveril, že po veľkolepom úspechu Dary Rolins v Prahe chce koncert zopakovať. Speváčka nedávno odspievala v Prahe veľkolepý koncert k svojej 50-tke. Vyslúžila si za neho od fanúšikov ovácie a tak ide zrejme do ďalšieho. Pod patronát si ho zobral práve Mareš.

Nadšený Leoš Mareš včera zverejnil veľkolepú udalosť. Speváčku totiž prehovoril aby sa vrátila do pražskej arény a spravila ďalší koncert, Dara 2: „Teraz som dohovoril s Darou. A ona povedala áno! Takže, nemáme ešte síce termín a vlastne si myslím, že to ani nie je dôležité. Pre tých čo to nevideli. Čo nezohnali vstupenky, pre tých čo budú tentokrát môcť tancovať na ploche, kedykoľvek budú chcieť. Teraz vypnem motor a ideme hľadať termín a všetko sa včas dozviete," zverejnil Leoš.

Dara pre fanúšikov informáciu potvrdila a iba sa vyznala zo svojich emócii: „Áno, koncert mal byť len jeden. Lebo mol narodeninový. Ale, keďže ste si ho vyžiadali a zapojil sa do toho môj kamarát Leoš, ktorý ma ukecal, koncert bude," zhrnula nadšená umelkyňa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 18:00