Petr Kolečko a Aneta Vignerová. Ich vzťah stroskotal. Archiv MAFRA
StoryEditor

Scenárista seriálovej Ivety sa inšpiroval touto modelkou. Kedysi si skočila do vlasov s Verešovou

31.01.2023, 11:15
Celebrity

Toľko diskutovaný seriál Iveta, v ktorom mladá Trebišovčanka odíde z prachom zapadnutého východu aby spravila kariéru v Bratislave, ako modelka rozvášnil obyvateľov mesta Trebišov a mnohých východniarov. Režisér seriálu Petr Kolečko priznal, že celý príbeh je do istej miery postavený na skutočnom príbehu. Inšpiroval sa svojou, dnes už expartnekou Anetou Vignerovou, ktorá sa stala aj Miss Českej republiky. Dvojica prechádzala v decembri búrlivým rozchodom. Scenárista totiž chytil zajačie úmysly. Tak je otázne či Kolečko prídem s ďalším bombastickým seriálom o milostnom trojuholníku.

O seriáli Iveta toho bolo popísaného viac než dosť. Počin scenáristu Petra Kolečka a režiséra Jána Hřebejka našiel v slovenskom publiku obrovské množstvo fanúšikov. Televízia Joj zo svojho seriálového talóna vytiahla na začiatku roka novinku Iveta. Osemdielny seriál, búra v deji zaužívané stereotypy a otvára citlivé spoločenské témy. To divákov evidentne nadchlo. Kde vlastne scenárista Petr Kolečko našiel inšpiráciu a prišiel k tak famóznym prepojeniam? 

Nemusel chodiť ďaleko

Nápad sa zrodil priamo v jeho obývačke. „Pôvodnou inšpiráciou bola Aneta Vignerová, s ktorou mám dieťa, teraz už moja ex priateľka, tak vlastne ona mala taký príbeh dievčaťa z takého vylúčeného prostredia, ktorá sa dostala do veľkého modelingu. Toto bol len základ a zvyšok je samozrejme vymyslený. Je tam dôležitá téma toho, že je považovaná za Rómku a hráme sa tam aj s touto témou,“ prezradil pre Jojku.

Kolečkovi sa, ale možno rodí ďalší námet v jeho súkromnom živote. Práve modelku Anetu Vignerovú, ktorá mu vnukla nápad a má s ňou syna sa rozhodol opustiť kvôli herečke Denise Nesvačilovej. istý čas to však ťahal s oboma naraz, nakoniec ho to ťahalo viac k ryšavej herečke. Že Kolečko išiel sa svojím srdcom a myslí to s umelkyňou vážne svedčí aj fakt, že dvojici podľa českých médií o chvíľu zrejme zazvonia svadobné zvony. Kolečko chce vraj zväzkom zbaviť Nesvačilovú nálepky milenky.

image

Petr Kolečko s aktuálnou priateľkou, herečkou Denisou Nesvačilovou.

Archiv MAFRA

Verešová ju nevedela vystáť

Miss Českej republiky Aneta Vignerová bola kvôli výrazným črtám tváre diskutovaná. Na súťaž krásy sa podľa mnohých nehodila, ale vo svete modelingu so svojou netypickou krásou uspela. To bolo asi tŕňom v oku Andrei Verešovej. Tá sa v minulosti do tmavovlásky nelichotivo pustila. „Má tvrdší výraz a nemá úplne dokonalé prvky v tvári. Má uši, ktoré nie sú úplne prilepené k hlave. Má iný nos, iné uši, je vysoká. Má, čo je teraz moderné, taký ten polomužsko-ženský sexepíl,” zhodnotila brunetu pred rokmi kritickým okom Verešová. „Čítala som, že zase letí ten trend à la mužožena. Je to cool trend, keď žena môže pokojne vyzerať ako muž.

image

Aneta Vignerová a Andrea Verešová.

Profimedia - Standardni obsah

Je to zvláštne a nehovorím, že je to úplne dobré,” vyjadrila svoj názor pred kamerami Verešová. „Podľa mňa by tam vždy mal byť nejaký ten sexepíl a ženskosť. Ale módne trendy v modelingu sú niekedy bláznivé a posunuté do extrému,” dodala. To, že v ženskom svete ide iba o povrchné hašterenie svedčí fakt, že krásky neskôr spolu nafotili kampaň pre kozmetickú značku. 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 21:22