Ktorá bude štýlovejšia prvá dáma Českej republiky?
StoryEditor

Ktorá z dvoch potencionálnych prvých dám Čiech bude štýlovejšia? Babišová má už prax

17.01.2023, 11:38
Celebrity

Šaty robia človek. A duplom to platí na spoločenských udalostiach či v politike. V susedných Čechách sa chystá druhé kolo prezidentských volieb, v ktorom sa proti sebe postavia Andrej Babiš a generál Petr Pavel. Lenže pozornosť bude zameraná nie menej na oblečenie manželiek. Moniky Babišovej a Evy Pavlovej. Jedna z nich vystrieda dosluhujúcu prvú dámu prezidenta Miloša Zemana, Ivanu.

Monika Babišov je v značnej výhode, má za sebou už niekoľko štylisticky ikonických momentov. Ako manželka doterajšieho premiéra Andreja Babiša absolvovala už mnoho oficiálnych stretnutí aj so zahraničnými vrcholovými predstaviteľmi. Očarila napríklad tým, keď na seba navliekla na stretnutí s vtedajším prezidentom USA Donaldom Trumpom luxusnejšiu róbu ako sama Melania Trumpová. Monika Babišová skutočne módny prešľap ešte nespravila a módu má v malíčku. Samozrejme blondínka sa neštíti ani vyhľadať pomoc štylistov. Nebojí sa ani výrazného mejkapu. 

Rada skúša aj trendy, oblieka si výrazné farby a okrem elegancie a puncu luxusu z nej srší aj dávka sebaistoty, ktorú nepochybne nabrala pri svojom úspešnom manželovi. Ako prvá dáma by svojim osobitým štýlom mnohé určite inšpirovala a má šancu stať sa na tomto poli módnou ikonou.

S eleganciou bojuje

Manželka kandidáta na českého prezident a Pavela, Eva sa oblieka striedmejšie a jednoduchšie, respektíve voľnočasovo, a ak sa stane prvou dámou, štylista ju neminie. Eva je totiž úplny opak Moniky. Je armádna podplukovníčka v zálohe, milovníčka športu a streľby, aj to sa na výbere jej outfitov odráža.Po prvom kole volieb sa snažila nahodiť elegantne, ale výrazne pokrivkávala. Ak sa stane prvou dámou má pred sebou dlhú cestu. Ak jej bude záležať reprezentovať manžela na úrovni zrejme jej bude treba prekopať šatník. 

FOTO outfitov oboch dám nájdete v GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 20:57