Lisa Maria Prseley a Michael Jackson
StoryEditor

Lisa Marie Presley utrpela zástavu srdca, previezli ju do nemocnice. Jacksonova láska boj so životom preharala.

13.01.2023, 09:03
Celebrity

Presleyová, jediná dcéra legendárneho "kráľa rokcenrolu" Elvisa Preslyeho, zomrela vo veku 54 rokov vo štvrtok.

Jediná žijúca dcéra Elvisa Presleyho sa živila ako speváčka. Ale ruku na srdce, kto mal doma kúpený jej album? V našich končinách sa okrem slávneho otca vryla do pamäti ako manželka kráľa popu Michaela Jacksona. 

„Moje vydaté meno je pani Lisa Marie Presley-Jackson. Moje manželstvo s Michaelom Jacksonom sa uskutočnilo na súkromnom obrade mimo Spojených štátov pred týždňami,“ oznámila nevesta neskôr vo vyhlásení pre médiá. „Som veľmi zamilovaná do Michaela. Zasvätím svoj život tomu, aby som bol jeho manželkou. Chápem ho a podporujem ho. Obaja sa tešíme na založenie rodiny.“ Manželstvo, ale nevydržaolo.

Zo zámoria prišla včera večer smutná správa. Dcéra Elvisa Presleyho bola prevezená do nemocnice a bola v kóme. Pre média a fanúšikov túto správu potvrdila ihneď jej mama Priscilla Presley, ktorá po rokoch opäť zažíva podobne ťažkú situáciu ako to bolo v prípade jej zosnulého manžela.

Prekonala infarkt

Lisa žila v Los Angeles, kde ju v jej spálni našla upratovačka. Podľa informácií médií už nebola pri vedomí a vôbec na ňu nereagovala. Zamestnankyňa preto ihneď zavolala pohotovosť a lekári sa pustili do veľkého boja o záchranu jej života. Po príchode na miesto diagnostikovali, že dcéra známeho hudobníka mala infarkt a zástavu srdca. Už predtým sa necítila dobre a všetko to vyvrcholilo do takéhoto nešťastného konca. Privolaní zdravotníci jej vraj museli na mieste podať adrenalín, aby sa im ju podarilo oživiť. Po prvotnom poskytnutí potrebnej pomoci ju previezli do nemocnice. Žiaľ, Lisa sa neprebrala ani počas cesty a ani priamo v nemocnici.

Stratila syna aj otca

Rovnakým spôsobom pred rokmi zomrel aj jej otec. Elvis mal slabosť pre dobré jedlo a drogy. Obezita v kombinácii so závislosťou však spôsobila veľmi skoré problémy so srdcom. Hudobník dostal infarkt, na ktorý zomrel vo veku 42 rokov.

Na párty deň pred smrťou

Hneď po prevoze do nemocnice sa jej snažili pomôcť aj jej blízki. Za svojou dcérou ihneď prišla aj Priscilla Preslyová, ktorá bola z celej udalosti zdrvená. Po krátkej návšteve a stretnutí s personálom vydala oficiálne vyhlásenie. V ňom potvrdila všetky informácie ohľadom srdcovej zástavy svojej dcéry. Priscilla bola pritom len v utorok v noci spolu so svojou dcérou Lisou Mariou aj na prestížnom podujatí. Obe sa zúčastnili odovzdávania cien Zlatých glóbusov. Už tam pôsobila Lisa veľmi nezdravo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:11