Dara nosila rok neviditeľný strojček na zuby.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Dara Rolins sa nechala vylepšiť. Pochválila sa výsledkom

12.01.2023, 10:38
Celebrity

Dlhé roky ju trápil nedokonalý úsmev. Uvedomovala si, že má krivé zuby a dostatočne to podľa jej slov dávali najavo aj fanúšikov. Často si prečítala nepekný komentár, ale nikdy ju to nerozhodilo. Napriek tomu sa však rozhodla zájsť k zubárovi a túto drobnú chybičku krásy dať do poriadku.

Speváčka priznala, že jej trvalo dlho, kým sa k tomu odhodlala, no teraz to určite neľutuje. Dara netají, že si k mladosti a kráse dopomáha u odborníkov a ináč tomu nebolo ani tentokrát. Pred rokom sa dala nahovoriť na neviditeľný strojček. Išla do toho so svojou dcérou Lolou, ktorá mala tiež tento problém. Spoločne sa podporovali a teraz prišiel vytúžený výsledok. „Úprimne? Priznávam, nejde o nijako príjemnú záležitosť a predstava, že ma čaká ešte celý rok s touto nádherou v ústach, ma ešte stále znepokojuje. Keď už som sa k tomu, aj zo solidarity k Lole, odhodlala, vydržím,“ napísala speváčka pred rokom.

Už o niekoľko týždňov odštartuje v Prahe svoj mega koncert k 50. narodeninám a ako sa zdá, bude v top forme. „Viem, že niektorí z vás v komentoch často kritizovali moje krivé zuby. Vraj keby som si namiesto novej kabelky, kúpila radšej nové zuby. Nie, že by som kvôli tomu nemohla večer späť, ale pravda je, že neboli najrovnejšie. A v dôsledku toho, že podobný problém riešila aj Lola, rozhodli sme sa ísť do toho spoločne. Dnes je ten deň, kedy som po necelom roku zamávala na rozlúčku," odkázala nadšená speváčka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:51