Adela a Viktor už majú doma adoptované dieťatko.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Adela a Viktor Vinczeovci majú konečne dieťatko doma!

05.01.2023, 09:26
Celebrity

Keďže dvojica v minulosti zverejnila, že dieťa spolu nemôžu mať, pracovali dlho na adopcii. Pred sviatkami sa dočkali a už niekoľko týždňov sa radujú z dieťatka. Až teraz ho však priznali verejnosti.

Známa prominentná dvojica, manželia Vinczeovci sa konečne tešia z vytúženého bábätka. „Dieťatko máme doma asi mesiac. Nemôžeme o ňom ale nič konkrétne prezradiť. Museli sme podpísať mlčanlivosť, že nemôžeme prezradiť jeho vek, meno, pohlavie, ani odkiaľ je. Je to v procese, dieťa nám ešte oficiálne nie je pridelené, preto je to ešte veľmi citlivé,” povedala portálu Pluska Adela stručne. Ďalej tému zjavne nechcela rozvíjať pretože je všetko čerstvé.

Potrat

Adela si v minulosti prešla veľmi ťažkými chvíľami: „Môj gynekológ mi povedal, že už je najvyšší čas na deti. Zvláštne, že som začala riešiť deti až vtedy, keď mi to povedal lekár. Dieťaťom vo svojom živote som sa teda začala zaoberať nie z úprimnej túžby, ale z paniky. Prečo? Lebo by sa malo. Vtedy som aj pomerne rýchlo otehotnela, no aj rýchlo potratila,‘‘ priznala Adela v minulosti v rozhovore pre magazín Evita. Keď začala tvoriť pár s moderátorom spravodajstva Viktorom Vinczem zverejnili, že ich šance na spoločného potomka sú mizivé. Na vyšetrení mu zistili, že je neplodný: „Chceli sme dieťa, nedarilo sa, dal som sa v miestnosti plnej zalepených časopisov otestovať a výsledky boli slabé. Až potom som zistil, že každá nová generácia chlapcov má horšie spermie ako tá predchádzajúca. Trend je hrozivý a nikto nevie povedať prečo,” uviedol Vincze. Od vtedy začali manželia skloňovať adopciu, až sa podarilo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:36