Speváčka na Českom slávikovi.Archiv MAFRA
StoryEditor

Monika Bagárová si svojho partnera vysnívala. Teraz sa novej láske vyznala zo svojich citov

03.01.2023, 10:11
Celebrity

Speváčka Monika Bagárová momentálne zažíva jedno z najkrajších období života. Pred niekoľkými mesiacmi sa po rozchode s otcom jej dcéry zamilovala do podnikateľa s Karlových Varoch. Lásku už speváčka neskrýva a svojho fešáka Leonarda dáva na obdiv státisícom fanúšikov. Monika zverejnila momentky z ich spoločných chvíľ.

Ešte pred niekoľkými týždňami si Monika Bagárová nový vzťah nechávala len pre seba, teraz sa spoločnú lásku snaží vykričať do sveta. Očarujúca speváčka práve zažíva jedno z najkrajších období svojho života a takto šťastnú a spokojnú ju fanúšikovia dlho nevideli! Klenotníka Lea z Karlových Varov partnera si snáď vysnívala, nazýva ho anjelom.

Muž jej života?

Dlhú dobu Bagárovú trápila nešťastná láska a trápila sa kvôli rozchodu s Makhmúdom Muradovom. Práve s UFC zápasníkom strávila niekoľko rokov života a dvojica spoločne priviedla na svet malú Ruminku. Ako sa ale pred časom Monika nechala počuť v rozhovore pre Európu 2, zo vzťahu s Muradovom chcela odísť oveľa skôr, než sa tak skutočne stalo. Dvojica však skúšala niekoľkokrát dať vzťah dokopy, ale nevyšlo to. Po trápení vyšlo speváčke slnko  na nebi. Zdá sa, že Monika našla partnera, na ktorého celý život čakala. Pár sa už neskrývať a svoje sociálne siete zahŕňajú láskou a vyznaniami. „Ďakujem ti,“ napísala pod prvú verejnú spoločnú fotku Monika.

FOTO v galérii

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 02:58