Tomáš Bezdeda sa zasnúbil.Archiv MAFRA
StoryEditor

Tomáš Bezdeda sa zasnúbil v tomto luxusnom hoteli!

02.01.2023, 11:19
Celebrity

Bývalá hviezda SuperStar, spevák a tiež ex priateľ moderátorky Adely Banášovej, Tomáš Bezdeda sa expresne rýchlo zasnúbil s mladou priateľkou. O ruku ju požiadal v päťhviezdičkovom hoteli a dvojica sa pochválila štýlovým prsteňom.

Tomáš Bezdeda sa pred časom pochválil sympatickou priateľkou Ivanou, s ktorou toho majú veľa spoločného. Nadšení sú najmä pre turistiku. Svoju vyvolenú našiel vo fitnescentre a z nevinného kamarátstva sa stala láska ako hrom. Mladú Žilinčansku po niekoľkých mesiacoch randenia požiadal o ruku v luxusnom hoteli vo Vysokých Tatrách. No že ťa milujem,“ napísal stručne spevák k fotke, kde jeho milej prsteník zdobí krásny snubyný prsteň. Pre brunetku si prirpavil toto prekvapenie priamo na Silvestra.  

Bezdeda od jari tohto roku randí s mladšou Ivanou, ktorá, zdá sa, je jeho životná láska. "Pre nás je tento deň ešte o niečo špeciálnejší. Hello 2023! Láska, zásnuby," pochválila sa Bezdedova už snúbenica Ivana na jej profile na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila fotku z ich zásnub. Tie prebehli v jednom z luxusných hotelov vo Vysokých Tatrách, kde Tomáš v ten večer vystupoval.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 09:41