Slávnostné vyhlásenie jubilejného 60. ročníku ankety Česká slávik 2022.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Český štylista si nebral servítku. Pracovať pre speváčku Lucii Bílou by nechcel. Toto je problém!

28.12.2022, 10:11
Celebrity

Nenechá si vraj do ničoho kafrať. Aspoň tak z toho vyšla spevácka diva Lucie Bíla, ktorá nenechala voľnú ruku vo vytváraní jej outfitou ani popredného českého šytlistu, na ktorého nedajú dopustiť mnohé "áčkové"celebrity a za jeho služby si radi zaplatia.

Na českého módneho štylistu Filipa Vaněka sa stojí rada, ale s jednou by spoluprácu určite odmietol. A to práve s Luckou Bílou. Temperamentná hudobníčka si totiž chce oblečenie prispôsobovať a pod to sa už Vaněk odmieta podpisovať. Svoje meno si totiž dobre stráži. Predsa len, Lucka má rada výstrednosť, silné líčenie, výčesy a nápadné róby. Vaněk je zas vyznávač skôr decentného až minimalistického štýlu. 

„Vyhol som sa spolupráci s Lucii Bílou. S tou sa nezídeme v názore. To už poznám. Ona si bude hovoriť tú svoju a pre mňa to nie je dobré. Ja nechcem niekoho pre peniaze obliekať a vo finále mu nepomôcť, pretože si presadzuje svoje," zveril sa módny štylista v talkshow Superchat.

Aj keď spoluprácu s ňou odmietol, prezradil, čo by na speváčkinom štýle zmenil ako prvé. „Veľa by som jej štýl zjednodušil a veľa by som ubral na líčení aj účesoch. Skrátil by som jej vlasy. To veľmi omladzuje a bude vyzerať oveľa viac sviežo. Keď sa od určitého veku obliekaš jednoduchšie, omladzuje to. A Lucka je v tom momente, kedy by to chcelo ubrať," vysvetlil. Na služby vychyteného Filipa Vaněka nedá dopustiť Leoš Mareš, jeho žena Monika Marešová, spevačka Monika Absolonová či modelka Simona Krainová.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:53