Jiřina BohdalováArchiv MAFRA
StoryEditor

Herečka Jiřina Bohdalová, prvé slová po hospitalizácii. Už je doma a na sviatky je pripravená

20.12.2022, 12:32
Celebrity

Energická herečka sa v posledných dňoch trápila so zdravotnými problémami. Jej stav bol natoľko vážny, že skončila na nemocničnom lôžku s prasknutým stavcom. Našťastie tam strávila iba pár dní a prepustili ju. Ako bude sviatkovať?

S tak vážnym zranením sú spojené veľké bolesti, ale keďže Jiřina Bohdalová (91) je veľká bojovníčka, mohla byť už minulý týždeň prepustená do domáceho liečenia. Ak sa tak situácia neskomplikuje, mohla by Vianoce tráviť s rodinou, čo si samozrejme veľmi praje.

„Už je to lepšie, takže dúfajme, že na Štedrý deň to bude v poriadku,“ uviedla obľúená Bohdalka v relácii Showtime. Predstaviteľka Fany z rovnomenného filmu síce priznáva, že jej ešte nie je najlepšie, ale vie v tom nájsť aj svetlú stránku a zažartovala si: „Trochu mi to skomplikovalo celý vianočný život. Ale za mňa robia ostatných, takže to je príjemné,“ zavtipkovala herečka, ktorá sa našťastie môže spoľahnúť ako na dcéru Simonu Stašovú, tak aj na svojich vnukov Vojtu a Marka.

Doteraz vždy hýrila energiou, a tak nezostáva dúfať, že ju choroba príliš nezbrzdí. „Stále to ešte je na vyššej úrovni, než u mojich rovesníkov,“ popísala svoj elán s nádejou, že bude zas všetko v starých koľajách.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:43