Tešiť sa môžete na hudobno-tanečné vystúpeniaÚsmev ako dar
StoryEditor

Hudobná premiéra na Štedrý deň! Na koncerte Úsmev ako dar predstavia nové hity Mária Čírová aj Majself

20.12.2022, 00:00
Celebrity

Koncert s dlhoročnou tradíciou aj tento rok chytí za srdce nejedného diváka, rovnako tak aj hity Márie Čírovej, ktorá spieva o odpustení, či rapera Majselfa, ktorý nahral skladbu s domovákom Danielom Janom.

image
Úsmev ako dar
V mnohých rodinách sa benefičný koncert Úsmev ako dar stal neodmysliteľnou súčasťou Štedrého dňa. Na obrazovkách nebude chýbať ani tento rok, ktorý sa navyše nesie v znamení nostalgie pri príležitosti jubilejného 40. ročníka. Vianočný koncert Úsmev ako dar je tak najstarší benefičný koncert v strednej Európe. Výťažok zo zbierky putuje každoročne na rozvojové a vzdelávacie aktivity pre deti v detských domovoch, náhradných a ohrozených rodinách.

Rodín v núdzi neustále pribúda a zvyšujúca sa inflácia pridáva na obavách nám všetkým. Sme preto nesmierne vďační za každú finančnú pomoc, ktorú následne vieme distribuovať tam, kde je najviac potrebná tak, aby rodiny a deti v núdzi nezostali túto zimu bez jedla, či tepla,“ hovorí Štefan Adamjak, výkonný riaditeľ Úsmev ako dar.

image
Úsmev ako dar

Koncert plný radosti

Aj tento rok je koncert nabitý výbornou energiou vďaka hudobným a tanečným vystúpeniam známych slovenských umelcov. Tešiť sa však môžete na hneď dve hudobné premiéry!

image

Mária Čírová

Úsmev ako dar

Speváčka Mária Čírová prvýkrát predstaví svoj nový hit Modlitba odpustenia z pera Daniela Heviera, ktorá rieši obrovskú traumu v živote detí z Centier pre deti a rodiny. „Veľmi sa teším, že tou svojou troškou viem prispieť k tomu, aby sme na detských tvárach vyčarovali úsmev. Dúfam, že každý divák pocíti to teplo domova, tú vďačnosť, keď sa obzrie okolo seba a uvedomí si, čo všetko v živote má,“ priblížila speváčka.

image

Mária Čírová predstaví nový hit Modlitba odpustenia

Úsmev ako dar

Premiéru má aj pieseň Nájdeme raj, ktorej autorom je domovák Daniel Jano. Pieseň je natoľko motivačná, že sa srdce chytila aj rapera Majselfa, a preto sa rozhodol naspievať pieseň spolu s Danielom. „Musím sa priznať, že keď som si ju vypočul, veľmi ma zasiahla a inšpirovala. S Dankom sme sa spoznali osobne až v štúdiu, autorom hudby aj textu je Danko, ale spolu sme to dotiahli a verím, že na skladbe cítiť, že vznikla veľmi organicky,“ opísal vznik hitu Majself.

image

Koncert Úsmev ako dar si užili tí najmenší osobne

Úsmev ako dar

Koncertom vás budú sprevádzať moderátori Katka Brychtová, Iveta Malachovská, Martin Nikodým a Juraj Bača a tešiť sa môžete aj na vystúpenia Fragile, Laci Strike, Cigánski diabli, Peter Lipa, Spievankovo, SĽUK a mnohých ďalších.

image

Juraj Bača

Úsmev ako dar

Pomôcť môžeme všetci – a už teraz!

image

Ego

Úsmev ako dar
Esemesku v tvare DMS USMEV na číslo 877 možno zaslať už teraz, nielen počas sledovania koncertu. Cena jednej DMS je 2 eurá v sieti všetkých operátorov. 
image

Úsmev ako dar

Úsmev ako dar

Viac informácií nájdete na www.usmev.sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 13:15