Zdena Studenková a Braňo Kostka.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Zdena Studenková je akčná žena. Po odchode z SND plánuje neštandardné Vianoce!

19.12.2022, 11:00
Celebrity

Herecká diva neobsedí a dokazuje to opäť. Počas sviatkov pokoja neplánuje sedieť s vyloženými nohami. Hneď ako s blízkymi zhltne štedrovečernú večeru zamieri si to druhý deň s partnerom Braňom Kostkom na letisko.

I keď je herecká diva Zdena Studenková známa svojim kuchárskym umením a stáť pri hrncoch je vyslovene baví, tento rok sa s tým nebude párať. Sviatky plánuje stráviť zahraničí. Hneď po štedrej večeri sa s dlhoročným partnerom Braňom Kostkom chystajú do obľúbeného Španielska. „Momentálne sme obaja stále veľmi vyťažení, ja napr. točím do 20. decembra,” prezradila Studenková pre jojkársky TopStar. Na vianočné prípravy, tak veľa času mať nebude. No však ani jej to až tak netreba, keďže Vianoce strávi mimo Slovenska.

„Budú špeciálne v tom, že s Brankom si po Vianociach konečne užijeme dovolenku. Odcestujeme a budeme len sami dvaja. Dáme si štedrú večeru aj s mojou dcérou, lebo nik iný nám už neostal. A potom si to konečne pôjdeme užiť do nášho milovaného Španielska,” pokračovala s tým, že túto krajinu miluje. „Idem piatykrát do Barcelony, ale pôjdeme aj do Malagy. Som presvedčená, že si to užijeme, stačí len to, že budeme mimo tohto štátu,” dodala. O Zdene a Braňovi je známe, že ani na dovolenke príliš nevylihujú a radi trávia čas aktívne. Samozrejme a na pláži čítajú knihy, ale naposledy vytiahli bicykle ba dokonca Braňo požičal skúter a brázdili pobrežie. 

Posledné týždne boli pre ňu náročné. Po tom čo ministerka kultúry Natália Milanová odvolala šéfa Slovenského národného divadla Mateja Drličku sa rozhodla Zdena dať jasne najavo svoj nesúhlas. v SND dala výpoveď a v tomto divadle skončila po 44 rokoch. Na rozdiel od iných neostala len pri slovách a opäť ukázala, že keď niečo myslí vážne, stojí si za tým a nič ju neodradí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 20:19