Eva Cifrová podstúpila umelé oplodnenie.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Modelka Eva Cifrová sa nevedela dosmiať. Jej priateľovi, ktorý ma viac ako dva metre dali posteľ ako pre bábiku!

19.12.2022, 10:28
Celebrity

Pred časom modelka Eva Cifrová informovala fanúšičky, že sa s priateľom pokúšajú o umelé oplodnenie a celý proces zverejňovala na sociálnej sieti aby poskytla informácie ženám, ktoré tiež zvažujú ho podstúpiť. Aktuálne už Eva čaká či sa jedno z embryí uchytí a stane sa mamičkou. Zrejme aj preto aby oddychovala sa s priateľom vybrali užiť si dovolenku do exotiky. Lenže čo im tam vyviedli sa len tak nevidí.

Eva Cifrová sa netají tým, že podstúpila IVF, umelé oplodnenie a teraz musí čakať čo sa za dva týždne udeje a či sa jej s priateľom konečne podarí stať sa rodičmi. Tento čas, kým sa dozvedia pravdu a či bol zákrok úspešný sa rozhodli spoločne vyraziť do tepla, kde si vychutnávajú plážové aktivity. Na Zanzibare však netušili čo ich čaká.

Keďže jej priateľ je chlap ako hore a meria viac ako dva metre má problém so "skladnosťou". V domčeku kde ich ubytovali veru na tak vysokého muža neboli pripravený a ich posteľ rátala iba s návštevníkmi nižšieho vzrastu. Jej priateľ Lukáš sa nemal šancu do postele zmestiť. Tento fór si aj zväčnili. Našťastie im personál vyhovel a posteľ im naddĺžili prístelkou. Takto podomácky vyrobené lôžku nakoniec Lukášovi vyhovovalo. Na domček pre bábiky, ako ho Eva nazvala určite nezabudnú. 

Foto v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:12