Jennifer Lawrence
StoryEditor

Herečka Jennifer Lawrence má strach zo sexu. Povedala prečo!

13.12.2022, 13:26
Celebrity

Hviezda seriálu The Hunger Games (Hry o život), Jennifer Lawrence vyhlásila, že penis je nebezpečný. V otovrenom rozhovore sa priznala, že je germofób: „Vždy hovorím, ako by som chcela, ale pravda je...“ Zdá sa, že rôzne fóbie neobchádzajú ani slávnych a táto známa umelkyňa sa celý život bránila náhodnému sexu.

Je známe, že ľudia majú strach a fóbie a niektorí sú dosť divní a šialení. O jednej z najpopulárnejších herečiek Jennifer Lawrence, ktorá je nesmierne talentovaná, je známe, že má veľmi nezvyčajný strach, ktorý sa nazýva germofóbia. 

Jennifer Lawrence nedávno v rádiu verejne hovorila o svojom nezvyčajnom strachu zo sexu. V roku 2018, keď propagovala svoj film Red Sparrow, o svojom strachu s nadhľadom povedala verejnosti. „Vždy som hovorila o tom, ako by som si chcela užívať, ale pravdou je, že keď sa pozriem späť na svoju sexuálnu minulosť, vždy to bolo s frajerom. Hovorila som, ako by sa mi to páčilo, ale v skutočnosti som to nerobila."

Keď prišlo na sex, bojovala s veľkým strachom z pohlavných chorôb. „Väčšinou som ako germofób," povedala. „Dotiahla som to tak ďaleko aj bez pohlavnej choroby. Penis je nebezpečný. Ak by som sa dostala do bodu, kedy by som si myslela, že by som mohla dostať pohlavne prenosnú chorobu, okamžite by som vyhľadala lekára. Taký som germafób."

Napriek tomu, že je germofóbka, nikdy sa nevyhýbala tomu, aby v každej scéne každého svojho filmu odovzdala sto percent, a zavesila na klinec erotické scény.Jennifer Lawrence sa v roku 2019 vydala za umeleckého galeristu Cooke Maroneyho a vo februári tohto roku sa im narodilo prvé dieťa.

Kto viac dostane

Herečka opísala aj to, že jej vadí aké sú rozdiely medzi ženami a mužmi v honorárch. Podľa nej sú ženy stále podceňované a to doslova. Túto skutočnosť pocítila na vlastnej koži pri natáčaní filmu Don‘t Look Up s Leonardom DiCapriom, keď dostala o 5 miliónov dolárov menší honorár. Tvrdila, že to u nej vyvolalo pocity frustrácie. Lawrence dostala za film 25 miliónov dolárov, zatiaľ čo DiCaprio zarobil 30 miliónov dolárov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 22:26