Monika Bagárová
StoryEditor

Monika Bagárová ostala šokovaná zo zásnub. Prišlo to nečakane!

10.12.2022, 10:10
Celebrity

Celá len žiari. Speváčke Monike Bagárovej iba pred pár mesiacmi vstúpila do života láska v podobe nového partnera a už má doma ďalšiu radostnú novinku!

Na narodeninovej párty sa jej otec vyslovil. Evidentne speváčkiny rodičia žili v partnerstve, na ktoré nepotrebovali papier. Lenže teraz sa bude u nich doma chystať veselica. "Mamka dnes oslavuje 47. narodeniny . A otec ju po 30 rokoch spoločného života požiadal o ruku. No tak na budúci rok bude Veselka. Mami, tati buďte šťastní, nech vás láska, zdravie a božie požehnanie sprevádza celý život. Ďakujeme s Natálkou, za to ako ste nás vychovali. Za to, že máme zrovnané životné hodnoty a nikdy nám nechýbala láska, porozumenie a otvorená náruč," napísala dojatá Monika Bagárová po tom čo jej otec pokľakol pred jej mamou.

Sama sa možno dočká

Sama hudobníčka prežíva v súkromí podobne dojímavé chvíle. Užíva si nového priateľa, s ktorým sa spoznala v lete. Klenotník Leo z Karlových Varoch nepochybne svoju lásku rozmaznáva. Po tom čo prežila speváčka náročný rok, kedy prechádzal jej vzťah s MMA bojovníkom a otcom jej dcéry Ruminky Makhmudom Muradovom krízou a nakoneic prišiel rozchod, vyšlo v jej živote opäť slnko.

Foto ZÁSNUB v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:22