Hana Gregorová
StoryEditor

Hana Gregorová povedala, ako to má na Vianoce s mladým priateľom Koptíkom a či bude svadba!

11.12.2022, 05:00
Celebrity

Vyzerá to u nej ako v rozprávke! Hana Gregorová (70) miluje Vianoce a slávnostnú výzdobu si vo svojom dome v maďarskej Rajke užíva až do marca. Obľúbená herečka tentoraz prezradila aj to, ako u nej vyzerajú najkrajšie sviatky v roku, na akú rozprávku nedá dopustiť a či plánuje svadbu s partnerom Ondrejom Koptíkom (38).

Dávate si aj nejaké predsavzatia do nového roku?

To nie, už som z toho vyrástla. Prajem si len, aby som bola zdravá a moji najbližší tiež. A aby som mala okolo seba dobrých ľudí a pár kvalitných kamarátov. Čo by som si mala priať? Aby som bola štíhla? Mladá a krásna? Tak to už bolo, také veci sa už nevracajú. (smiech)

A čo plány do roku 2023?

Neočakávam nič nové, budeme natáčať druhú sériu seriálu Hranica. Má to sledovanosť, divákom sa to páči a nás to baví, pretože sme tam skvelá partia kolegov i štábu. Inak verím, že všetko je tak, ako má byť. A čo sa má stať, to sa aj stane.

Máte na mysli napríklad aj svadbu s vaším priateľom?

Tú nepotrebujem. Pre mňa to nie je životná udalosť a vôbec po tom netúžim. A načo? Mám pocit, že sa v tejto dobe k sebe ľudia zabudli správať slušne. A prajem si len, aby sme sa mali radi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. apríl 2024 17:12