Speváčka odkazuje, že je zdravotne úplne v poriadku.Archiv MAFRA
StoryEditor

Speváčka Petra Janů prehovorila o spackanom zákroku. Obvinila dermatologičku z porušenia lekárskeho tajomstva

06.12.2022, 14:44
Celebrity

Kým česká lekárka dala rozhovor o estetických ošetreniach speváčky a vymenúvala dôvody prečo mala napuchnutú tvár, hudobníčke Petre Janů došla po prečítaní jej slov trpezlivosť. Pravda je podľa nej úplne niekde inde a zákrok vraj pokašľala lekárka.

Speváčkina bývalá lekárka tvrdí, že Petra mala opuchnutú tvár preto, že zmenila farbu na vlasy a ona sama jej pomáhala sa z tejto situácie dostať. Podľa umelkyne je však pravda úplne niekde inde. A rozčúlená napísala na adresu lekárky dlhý status, v ktorom naopak tvrdí, že lekárka jej aplikovala do tváre zlú látku. „V plnom rozsahu sa týmto chcem úplne dištancovať od článkov a rôznych vyjadrení MUDr. Ivany Němečkovej, ktoré vychádzajú bez môjho vedomia a súhlasu. Odmietam byť súčasťou „promo akcie“ pani doktorky, jej služieb som v minulosti na jej odporúčanie a presvedčenie o bezpečnosti a nezávadnosti látok, ktoré mi aplikovala, využívala. Potom, čo sa látka, ktorú mi aplikovala /metacrill/ (ako mnohým ďalším) ukázala ako pre mňa nevhodná a spôsobila mi značné komplikácie, som sa rozhodla služby nevyužívať! Rozhodne som však nemala nikdy a nikde potrebu tieto veci riešiť a medializovať," napísala na svojom Facebooku speváčka.

Porušila lekárske tajomstvo

Podľa Petry si lekárka na nej začala robiť kampaň na jej mene rozhodla sa napísať ako to bolo:„Už pred mojím dôležitým dvojvýročným koncertom v Lucerne začala atakovať správami a obviňovať moju osobu aj môj manažment z „promo formou článkov o metacrille,“ o ktorom som iba do jediného rozhovoru uviedla, že ho už dávno nepoužívam. Nasledovala sprcha správ a výčitiek, ktoré som už vôbec nepochopila. Žiadala som ju o pokoj a zastavenie týchto nezmyslov. Bohužiaľ to došlo tak ďaleko, že sa začali objavovať informácie bez môjho vedomia, a preto som sa rozhodla vyjadriť. Zvlášť potom, čo sa pani MUDr. Nemečková bez môjho vedomia a súhlasu sa dopustila porušenia lekárskeho tajomstvo tým, že v článku boli podrobné informácie o niektorých zákrokoch, ktoré mi mala vykonávať."

image

Petra Janů

Archiv Bauer Media SK

Je úplne fit

Speváčka sa neskôr dozvedela, že látka, ktorú jej aplikovala lekárka do tváre môže mať reakciu s hocičím a roky po aplikácii: „V súčasnej dobe som už v poriadku, som pod stálym dohľadom a v starostlivosti špičkového odborníka, ktorý nemá v žiadnom prípade akúkoľvek potrebu robiť si na mojom mene promo a na rozdiel od pani Němečkovej nemá potrebu verejne prezentovať detaily zákrokov." Speváčka zároveň vyvrátila fámy, že by bola chorá a mala nejaké ťažkosti pretože to vyľakalo organizátorov jej koncertov a robilo jej to v jej práci problémy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 08:38