Marianna ĎurianováProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Marianna Ďurianová stavila na prestížnu skrášľujúcu kliniku. Toto si dala vylepšiť!

02.12.2022, 12:39
Celebrity

Moderátorka Športových novín na Jednotke vyzerá stále mlado a oddýchnuto a to vďaka šikovným ručičkám doktoriek na známej klinike, kde je už roky spokojnou klientkou. Trápilo ju okolie očí. Väčšina žien bojuje s tmavými kruhmi pod očami či vráskami.

Mama malého syna Romanka má síce už štyridsaťpäť rokov, ale málokto by jej to tipoval. Známa blondínka sa pravidelne udržuje a to jej v tvári uberá roky. Zatiaľ sa vyhýba radikálnym zákrokom. Siaha iba po jemnom omladení.

Na klinike Yes Visage pred pár dňami podstúpila obľúbené laserové ošetrenie: „Ďalšia fáza “konzervovania” za nami. Fotona 4D omladenie je laserové neinvazívne ošetrenie, ktoré stimuluje tvorbu kolagénu, vyhadzuje jemné vrásky, spevňuje a liftuje pleť a zároveň zjednocuje jej farebný tón. Doktorka Máčadiová sa zamerala okrem celej tváre aj na očné okolie, kde je pokožka obzvlášť veľmi jemná a potrebuje špeciálnu starostlivosť," vysvetlila Marianna. „Tam mi odporučila ošetrenie s názvom Smooth eyes, kde sa laserom prejde okolie očí, čím sa nabudí pokožka, ktorá sa stane pevnejšou a vyhladia sa drobné vrásky. A pozor keďže sa blížia Vianoce, rozdávajú sa darčeky," upozornila moderátorka na fantastické zľavy na klinike.

 

image

Marianna Ďurianová sa dala vylepšiť na klinike Yes Visage.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 09:25