Dara a Pavel na lyžovačke.
StoryEditor

U Dary Rolins zasahovala polícia. Nedvěd sa mal dostať do ostrej potýčky s mladým mužom!

02.12.2022, 09:20
Celebrity

V obci Tuchoměřice v časti Praha-západ malo prísť v utorok večer k nepríjemnej potýčke. Na miesto bola privolaná polícia, ktorá vyšetrovala vzájomné napadnutie dvoch mužov. Jedným z nich bol podľa informácií Blesku bývalý viceprezident Juventusu Pavel Nedvěd. Celý incident sa potom mal stať v dome speváčky Dary Rolins.

Hovorkyňa Polície SR Michaela Richterová sa k incidentu vyjadrila: „Môžeme potvrdiť vzájomné napadnutie dvoch mužov v utorok pred dvadsiatou hodinou. Čo sa presne stalo, bude polícia preverovať,“ prezradila Blesku. Incident sa stal v Tuchoměřiciach v časti Prahe-západ, a to v luxusnej vile speváčky. Do potýčky sa mal dostať Darin partner a bývalý viceprezident Juventusu Pavel Nedvěd, ktorý mimochodom pred pár dňami prišiel o post v klube Juventus. O Nedvědovi je sa šepká, že je prudkej povahy.

Pavel ochranca?

Na súkromný pozemok speváčky mal večer vniknúť votrelec, čo bol zrejme dôvod bitky. „Čas výjazdu 22:05. V Tuchoměřiciach sme ošetrili muža (ročník 1992) s povrchovým poranením hlavy a pomliaždeným ramenom. Po ošetrení ho previezli do motolskej nemocnice,“ uviedla záchranná služba.

Pavel Nedvěd zažíva poslednú dobu zdá sa ťažké obdobie. Pred pár dňami musel spolu s celým vedením rezignovať na post viceprezidenta talianskeho futbalového klubu Juventus Turín, a to kvôli údajnému falšovaniu v účtovníctve. Dara Rolins za svojim partnerom stojí. Pre TN.cz povedala: „Sme partneri v živote, nie v práci. Komentovať jeho pracovné rozhodnutie mi preto neprináleží. Z pohľadu jeho partnerky môžem len konštatovať, že nešlo o prekvapivé alebo nečakané rozhodnutie. Keď odstúpi šéf, jeho vojsko ho celkom prirodzene nasleduje. Je to prejav lojality.”

Vyjadrila sa

Podľa speváčkiných slov, Nedvěd len bránil svoju lásku, aby sa jej nič nestalo: ,,Môžem len potvrdiť, čo už je napísané. 29.11. neskoro v noci pri zachádzaní do garáže vnikol do môjho domu cudzí, agresívny muž. Skôr blázon, ktorý pri našom dome nebol prvýkrát,“ povedala Dara Blesku.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 08:58