Lucia Mokráňová prežila ťažké obdobie.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Fitneska Lucia Mokráňová prehovorila o najhoršom období života. Druhýkrát sa narodila!

01.12.2022, 11:02
Celebrity

Fitneska a influencerka Lucia Mokráňová otvorila trinástu komnatu. Pred rokmi, ešte ako mladé dievča totiž prežívala psychicky vypäté obdobie. V mladom veku nečakane prišla o priateľa. Podľa jej slov netušila, čo má robiť, ako to má riešiť a uzavrela sa do seba.

Lucia Mokráňová v markízackom Teleráne vyrozprávala svoj srdcervúci príbeh, o ktorom doteraz mlčala. Bolo to najťažšie obdobie jej života. Prezradila, čo prežívala, keď v naozaj mladom veku nečakane prišla o priateľa. Podľa jej slov netušila, čo má robiť, ako to má riešiť a uzavrela sa do seba, prestala komunikovať s okolím i rodinou.

Zachránila ju mama

Influencerka a fitnestrénerka sa zavrela do izby, odmietala pomoc a jediné, čo si želala, bolo, aby sa každé ráno prebrala z tejto nočnej mory. Pomôcť jej chcelo veľa ľudí, no ona všetkých odmietala. „Mala som pocit, že by bolo lepšie, keby som tu nebola. Nevidela som svetlo na konci tunela. Každý večer som si hovorila, že už nevládzem žiť,“ povedala Lucia v Teleráne. Aj keď jej bolo trápne povedať to mame, nakoniec to urobila a ona ju povzbudila. Zlom prišiel, keď krátko nato, ako sa zdôverila mame, mala autonehodu: „Volali mame a povedali, že som prežila. Mne povedali, že som dostala druhú šancu.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:30