Karel Gott na premiéra rozprávky Keď draka bolí hlava.Archiv MAFRA
StoryEditor

Karel Gott a jeho intímna spoveď. S kamarátkou skúšal rozkoš, ktorá súvisí s bolesťou

29.11.2022, 14:34
Celebrity

Všetkými milovaný, zosnulý Karel Gott bol poriadny sukničkár a to vedeli všetci. Kým nestretol manželku Ivanu Gottovú nebránil sa vraj žiadnym zábavám. V životopisnej knihe sa rozrozprával o niekoľkých pikantnostniach a Ivana za to zúri.

Rostislav Sarvaš, český spisovateľ a novinár bol autorom jednej z najlepších kníh o Karlovi Gottovi. Viedol s ním nespočet rozhovorov, ktoré potom so Slávikovým súhlasom vydal. Titul "Ako to vidí Gott-rozhovor na lodi" poriadne leží v žalúdku vdove po spevákovi Ivane. Tá je citlivá najmä na pasáže, kde spomína ako si vyhodil z kopýtka.

Na párty droge

Gott si zaspomínal ako v 60. rokoch vyskúšal drogu LSD. Alebo skutočnosť, že počas svojho života okúsil v rámci posteľových hier sado-mäso. „Aj ja som počul, že s bolesťou úzko súvisí rozkoš. Skúšala to so mnou jedna kamarátka, ale nejako to u mňa nefungovalo,“ rozhovoril sa vtedy Slavík. Pri rôznych Gottových jubileách médiá pikantné pasáže z knihy pripomínali a to zlostilo Ivanu. Ako keby si nevedela pripustiť, že jej manžel mal aj život pred ňou. „Ivanke vadí, že sa o tom píše. Hlavne kvôli tomu, že je mojou ženou a ako teraz vyzerá... Aj keď sa jej to netýkalo,“ vysvetľoval kedysi denníku Aha! Gott. „A potom tiež kvôli našim dcérkam! Ivanka nechcela, aby sa také veci o oteckovi dozvedali,“ dodal.

Boli v tom traja

Veľmi kontroverznou pasážou v knihe Ako to vidí Gott je spomienka na 80. roky v Mníchove, kde sa Karel na jednej diskotéke zoznámil s vydatou ženou, ktorá ho potom pozvala k sebe domov. A diali sa tam veci! „Prišli sme do jej malého bytu, otvorili sme sekt a až som bol prekvapený, aký to malo spád. Počas chvíle, keď sme boli v tom najlepšom, tak asi po pätnástich minútach spoza závesu vybehol nahý chlap a vrhol sa na moju partnerku, a nedbajúc, že ​​som na nej ja, svoju potrebu s ňou dokonal,“ zaspomínal Slavík a dodal, že išlo o manžela dotyčnej ženy.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:24