Dara Rolins bude svoj čas prispôsobovať Pavlovi. Dvojica chce spolu tráviť viac času.
StoryEditor

Darin vysnívaný muž Pavel Nedvěd skončil. Ustojí to ich láska?!

29.11.2022, 08:21
Celebrity

Dara Rolins bola na svojho priateľa Pavla Nedvěda neskutočne pyšná. Na jeho úspechy, kariéru aj vysoký manažérsky post vo futbalovom tíme Juventus. Dokonca hovorila, že sa časovo musí prispôsobovať ona jemu, keďže je časovo vyťažený. Zmení sa teraz niečo?

Kým Dara chystá veľkolepý koncert v Prahe k svojej päťdesiatke, ktorý bol expresne vypredaný jej miláčik rieši úplne iné problémy. Pavel Nedvěd náhle končí vo vedení Juventusu. V pondelok rezignovali všetci členovia klubového predstavenstva. Informáciu ako prvý priniesol rešpektovaný novinár Fabrizio Romano, cez ďalšie talianske médiá sa potom informácia rýchlo rozletela do sveta. Tím poznačil škandál okolo klubového účtovníctva, v ktorom nesedeli nemalé peniaze. „Stará dáma“ za sezónu 2021/22 vykázala rekordnú stratu cez 254 miliónov eur. Talianske úrady obvinili vedenie Juventusu z falšovania účtovníctva už vlani, ale tento rok v apríli boli všetci účastníci oslobodení od viny. Od októbra, ale boli Nedvěd a ďalších 14 funkcionárov opäť vyšetrovaní.

Dlhoročný stredopoliar Juventusu Nedvěd a ďalší predstavitelia turínskeho klubu sú podozriví, že v rokoch 2018 až 2020 si z prestupov futbalistov brali protiprávne provízie a investorom vykazovali falošné zisky. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 07:38