Komik a herec Samo Trnka.
StoryEditor

Herec Samo Trnka zo seriálu Pán Profesor prežíva Vianoce po svojom: „Všetci majú všetko“!

28.11.2022, 15:11
Celebrity

Komik Samo Trnka hrá v seriáli Pán profesor učiteľa Laca Hudáka, ktorý je starý mládenec a žije len pre svoju mamu a biológiu. V skutočnosti, ale takýto autista nie je a na sviatky sa ide pre blízkych, ako inak na poslednú chvíľu roztrhať. Pre Svet Evity prezradil detaily.

Do Vianoc nám síce ostáva ešte nejaký ten čas, avšak mladí herci zo seriálu Pán profesor si ich užili už v predstihu. Majú totiž za sebou výrobu vianočného špeciálu. Niekedy stačí iba maličkosť na to, aby sme niekomu vyčarovali úsmev na tvári. Obzvlášť na Vianoce, počas ktorých by nikto nemal ostať sám. Presvedčia nás o tom aj študenti zo seriálu Pán profesor, ktorí si pre svojho spolužiaka pripravia veľké prekvapenie. Takmer všetci študenti z triedy Sama Vozára, ktorého stvárňuje Tomáš Maštalír majú na Vianoce pripravený nejaký zaujímavý program, no herec Benjamín Árvay alias Juraj ich strávi osamote v prázdnom byte. Keď sa o tom dozvedia v škole, chcú sa mu postarať o krásny vianočný zážitok. Cítia, že aj keď sa Juraj tvári, že mu na Vianociach nezáleží, opak je pravdou. Rozhodnú sa spojiť sily s Jurajovými spolužiakmi z 2.B a s Lacom, Samo Trnka a spoločne pripravia vianočný večierok, na ktorý Juraj nikdy nezabudne.  A to ešte netuší, aký krásny darček pre neho majú. Diváci si to môžu pozrieť už zajtra. Samo Trnka pre Svet Evity opísal ako prežíva Vianoce v súkromí.

Čo pre teba znamenajú Vianoce?

Vianoce pre mňa znamenajú hlavne zbytočný stres a minuté peniaze. Ale deti to majú radi a manželka na tom trvá, tak sa prispôsobím.

Čo máš z vianočných jedál najradšej?

Mám rád všetky. Od kapustnice, až po šalát. Ak by som si mal pod hrozbou smrti vybrať iba jeden chod, tak beriem našu hutnú kapustnicu s klobásou, bravčovým a sušenými hríbmi. Nič nesymbolizuje hojnosť Vianoc tak, ako tento pokrm.

Bez čoho si nevieš Vianoce predstaviť?

Bez stromčeka. Neprekáža mi ani umelý, ani maličký, ani krivá metlička, ba ani trs čečiny. Všetko ostatné má človek aj inokedy v roku, ale toto nie.

Zvykneš kupovať darčeky v predstihu?

Nie. Obvykle dva dni predtým nabehnem do nákupného centra a vybavím to šupom. Žijeme požehnanú dobu, všetci už majú všetko, a tak rodine kupujeme hlavne knihy. Tých nie je nikdy dosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 18:43