Agáta Hanychová je rada stredobodom pozornosti.Archiv MAFRA
StoryEditor

Agáta Hanychová dourážala uznávanú herečku: „Prečo neprišla ukázať svoje špeky?"

25.11.2022, 12:41
Celebrity

Kde berie rebelka Agáta Hanychová v sebe moc súdiť a z akého dôvodu sa vyjadruje k postave známej českej herečky Jitky Čvančarovej nikto netuší. Urážky najhrubšieho zrna však umelkyňa s gráciou odpálkovala a je jasné, že táto celebritka jej vrásky robiť nebude.

Herečka Jitka Čvančarová je z tých žien, ktorým nehrkotajú kosti a bola obdarovaná bujným dekoltom, čo jej mnohé ženy závidia. Svojou prirodzenou postavou a vyrovnanosťou však vytočila Agátu Hanychovú. S partnerom Jaromírom Soukupom majú urážanie druhých zrejme v krvi. Ten sa nedávno pustil do Jiřiny Bohdalovej.

Zloba nastávajúcej mamičky

Hanychová, ktorá rada natáča svoje postrehy na sociálnu sieť nedávno označila vdovca po Hane Zagorovej, Štefana Margitu, za homosexuála a aktuálne si dovolila prízemne dourážať uznávanú herečku Jitku Čvančarovú. „Nechápem, prečo sa táto obtlstlá pani hrá na femme fatale," vychrstla v jednej z posledných epizód jej  Holčičiek. „A prečo neprišla tento rok do Varov ukázať svoje kozy a špeky?" pokračovala vo výpade s dodatkom: „Podľa mňa vyzerá úplne príšerne," rozvášnila sa tehotná Agáta Hanychová na adresu českej herečky.

image

Agáta s deťmi.

Archiv MAFRA

Vyjadrila sa

Jitka Čvančarová sa rozhodla reagovať a s Agátinou "úrovňou" sa to nedá porovnávať. „Priala by som všetkým deťom na svete, aby mali mamy, na ktoré budú môcť byť hrdé a ku ktorým by mohli vzhliadať tak, ako som ja celý život vzhliadala ku svojej mame a babičke. Obe boli vzorom ľudskosti, pokory, skromnosti, kultivovanosti, noblesy a obrovskej ženskej sily. Takže prosím, toto je odpoveď," povedala Čvančarová v náznakoch, no absolútne jednoznačne.

Zdá sa, že tieto slová sa Agáty ako matky, dotkol a vyhráža sa, že sa stiahne so sietí aj verejného života.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:04