Vica Kerekes svoj domov stále hĺadá.Archiv Bauer Media SK
StoryEditor

Sexi herečka Vica Kerekes stále nevie nájsť domov. Nerada je neverná!

24.11.2022, 09:42
Celebrity

Obľúbená červenovlasá umelkyňa nevie kam skôr. O ponuky nemá núdzu a na rozdiel od mnohých slovenských hercov Vicu Kerekes sa bijú aj v zahraničí. Herečka, ktorá v snímkoch nemá problém ani s nahotou a jej bujné poprsie si získalo masívnu mužskú fanúšikovskú základňu dokazuje svoj talent aj skvelými hereckými výkonmi. Pýta si to, ale svoju daň.

Narodila sa síce vo Fiľakove, ale má maďarskú národnosť. koniec koncov je to počuť aj na jej prízvuku. Rozdiely ona sama v národnostiach nerobí: „Zdá sa mi, že svoj život večne hľadám. Môže to súvisieť s tým, že som sa síce narodila na Slovensku, ale vyrastala som v meste so silnou maďarskou menšinou a sama som sa vždy považovala za Maďarku. Preto sa necítim úplne doma ani na Slovensku, ani v Maďarsku," vyznala sa pre český portál Aktuálne.cz. Skonštatovala, že je dosť náročné žiť kočovným spôsobom života. Natáča totiž v trojuholníku Slovensko, Maďarsko, Česko. „Domov asi pre mňa navždy zostane len konkrétne miesto, kde zapustím korene. Nemyslím si, že ešte niekedy budem za svoj domov považovať nejaká štát, čo je možno dobre. Aspoň zostanem otvorená a nebudem sa na žiadnu krajinu príliš viazať," dodala. Ryšavka stíha okrem natáčania filmov vystupovať aj v SND. 

Našlo si ju to

Po profesii herečky nikdy netúžila. Chcela skôr zasvätiť svoj život dobročinnosti. Toto povolanie si ju našlo samo: „Objavila som v sebe herecký talent a hovorila som si, či budem verná sebe samej, keď sa nebudem venovať tomu čo mi bolo dané. A pretože som nerada neverná, vydala som sa smerom, ktorým ma moja intuícia viedla." uzavrela.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:47