Model Miroslav Čech po boku Tomáša Maštalíra.
StoryEditor

Vo finálnej epizóde Pána profesora sa bude na čo pozerať. Zahrá si v nej známy sexi top model!

22.11.2022, 09:17
Celebrity

Ženská časť publika bude mať na čo pozerať! V obľúbenom markizáckom seriáli Pán profesor sa dnes objaví jeden z najlepšie vyzerajúcich mužov Slovenska, topmodel Miroslav Čech. Ten na chvíľu vymenil objektívy fotoaparátov za oko kamery a vyskúšal si rolu herca po boku Tomáša Maštalíra, Gabiky Marcinkovej.

Kedysi hrával hokej, no svoj život aktuálne naplno zasvätil modelingu, ktorému sa venuje od roku 2014. Mladému Bratislavčanovi sa doslova zmenil život po kastingu, ktorý absolvoval v jednom z nákupných centier. Práve tam sa začala jeho raketová modelingová kariéra, vďaka ktorej mal možnosť spolupracovať s rôznymi svetoznámymi značkami a menami. Dnes je zaradený medzi mužskú modelingovú elitu a o pracovné ponuky zaručene nemá núdzu.

Tréma ho neobišla

Vo svete nie je nijakým prekvapením, že sa modeling kríži s herectvom. Napríklad takým mark Wahlberg bodoval roky na oboch frontoch. Teraz si herecký chlebíček skúsi náš známy model Miroslav Čech. Na malú chvíľku sa rozhodol vymeniť žiaru reflektorov na prehliadkovom móle a vyskúšať si rolu herca v jednom z najobľúbenejších seriálov zo školského prostredia. Ako prezradil, nebola to jeho prvá skúsenosť pred kamerami, pretože v rámci modelingu si zahral v rôznych kampaniach. Avšak táto spolupráca bola predsa len trochu iná: „Kým som sa v jednotlivých obrazoch len pohyboval, bolo mi to prirodzené. Ako náhle som musel niečo povedať, vstúpiť do dialógu, synchronizovať sa s ľuďmi, bolo to pre mňa peklo,“ priznal so smiechom tmavovlasý fešák, ktorý mal pred aj počas natáčania síce stres, no naučil sa ho prekonať. ,,Nakoniec dúfam, že to celé dobre dopadlo,“ povedal Miro pre Svet Evity. Jeho výkon pred kamerami môžete zhodnotiť už v utorok večer na Markíze. 

Mirove foto z modelingových kampaní v nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:27