George ClooneyTASR
StoryEditor

Toto sú najlepšie zarábajúci herci sveta. Poznáte tú najbohatšiu?

21.11.2022, 14:48
Celebrity

V tomto prípade zrejme naplatí čím viac hereckých úloh tým väčšie konto. Aj keď je každému notoricky známa tvár Georgea Clooneyho či Toma Cruisa prekvapivo rebríčku najbohatších nekraľuje ani jeden z nich!

3. Shah Rukh Khan – cca 690 miliónov dolárov

Shah Rukh Khan je indický herec, filmový producent a televízna osobnosť, ktorý má podľa Forbesu čistú hodnotu okolo 690 miliónov dolárov. Jeho herecká kariéra začala koncom osemdesiatych rokov účinkovaním v indických televíznych seriáloch. Potom Khan odštartoval svoju bollywoodsku kariéru. Medzi jeho najúspešnejšie filmy patria komédie „Chennai Express“, „Happy New Year“ a „Dilwale“. Khan je navyše jednou z najvýraznejších reklamných tvárí v rodnej Indii.

image

Actor Shah Rukh Khan

2. Jerry Seinfeld – cca 950 miliónov dolárov

Druhým najbohatším hercom sveta je Jerry Seinfeld, americký komik, televízny producent a herec. Jeho čistý majetok je podľa Celebritynetworth okolo 950 miliónov dolárov. Veľká časť jeho majetku je spojená so sitcomom Seinfeld, ktorý sa ukázal byť jednou z najziskovejších relácií v histórii televízie. Streamovací gigant len ​​minulý rok zaplatil Netflixu za vysielacie práva na sitcom okolo 500 miliónov amerických dolárov, z ktorých producent a hlavný herec dodnes zarába.

image

Jerry Seinfeld

1. Jami Gertz – cca 3 miliardy dolárov

Jami Gertz je americká herečka známa z filmov ako ‘Below Zero‘ (1987) a ‘Twister‘ (1996). Najnovšie si 57-ročná herečka zahrala vedľajšiu úlohu vo filme „I Want You Back“ z roku 2022. Jej majetok však nie je založený výlučne na plate ako herečky. Gertz je vydatá za amerického miliardára Tonyho Resslera, ktorý je bol majiteľom tímu NBA Atlanta Hawks. Podľa medializovaných informácií sa jej majetok údajne pohybuje okolo troch miliárd amerických dolárov.

image

Herečka Jami Gertz s manželom Tonym Resslerom

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 18:27