George ClooneyTASR
StoryEditor

Toto sú najlepšie zarábajúci herci sveta. Poznáte tú najbohatšiu?

21.11.2022, 14:48
Celebrity

V tomto prípade zrejme naplatí čím viac hereckých úloh tým väčšie konto. Aj keď je každému notoricky známa tvár Georgea Clooneyho či Toma Cruisa prekvapivo rebríčku najbohatších nekraľuje ani jeden z nich!

7. Mel Gibson – cca 425 miliónov dolárov

Mel Gibson si zahral vo filmoch ako Statočné srdce, Mad Max či Smrtonosná zbraň. Gibson sa narodil v New Yorku a vyrastal s desiatimi súrodencami. Jeho rodina predčasne emigrovala do Austrálie, kde sa naučil hrať. Podľa medializovaných informácií sa jeho čistý majetok pohybuje okolo 425 miliónov dolárov.

image

Mel Gibson

6. Adam Sandler - cca 440 miliónov dolárov

Adam Sandler je americký herec, komik a producent. V rôznych obdobiach svojej kariéry bol Sandler považovaný za najlepšie plateného zabávača na svete. V uplynulom desaťročí sa americký komik dokonca niekoľkokrát za sebou dostal na čelo rebríčka Forbes preplácaných hollywoodskych hercov. Porovnávali sa kasové výsledky posledných troch filmov s nákladmi vynaloženými na honoráre hlavných hercov. Sandlerov čistý majetok sa odhaduje na približne 440 miliónov dolárov a má čo robiť aby sa prebojoval vyššie.

image

Adam Sandler

5. George Clooney, Robert De Niro – cca 500 miliónov dolárov

George Clooney a Robert De Niro sa delia o piate miesto v rebríčku najbohatších hercov sveta. Podľa Celebritynetworth majú obaja čistú hodnotu 500 miliónov dolárov. Zatiaľ čo De Niro dosiahol hereckú slávu a výslnie v 70. rokoch, Clooney hral svoju prvú veľkú úlohu v sitcome E/R z roku 1984.

image

George Clooney

TASR

4. Tom Cruise – cca 600 miliónov dolárov

Tom Cruise je jedným z najbohatších hercov v Hollywoode. Šesťdesiatnik sa v posledných rokoch pravidelne umiestňuje v rebríčku najlepšie zarábajúcich hercov podľa Forbesu. Jeho najnovší film z roku 2022, Top Gun: Maverick, zarobil v amerických kinách viac ako 700 miliónov dolárov. Vďaka tomu je toto dielo piatym najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias v Spojených štátoch. Podľa Forbes už herec vďaka Maverickovým rekordným zárobkom zhrabol viac ako 50 miliónov dolárov. Jeho majetok sa odhaduje na 600 miliónov dolárov.

image

Tom Cruise

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 16:16