Zuzana Belohorcová na krste nového albumu Dominiky Mirgovej v roku 2019.Profimedia
StoryEditor

Zuzane Belohorcovej to s manželom Vlastom Hájekom pred časom poriadne škrípalo. Hrozil rozvod?

21.11.2022, 11:17
Celebrity

Nedávno moderátorka a bývalá učiteľka sexu Zuzana Belohorcová s manželom Vlastom Hájekom usporiadali na Tenerife, kde aktuálne žijú veľkolepú párty. pozvali mnoho celebrít. medzi nimi aj Helenu Vondráčkovú či Felixa Slváčka. Prišiel i známy český milionár, ktorý prezradil detaily o ich manželskej kríze.

Blondínka dlho hľadala lásku, nakoniec sa jej podarilo založiť rodinu s českým podnikateľom Vlastom Hájekom. Zosobášili sa pred desiatimi rokmi a dnes spolu vychovávajú dcéru Salmu a syna Nevia. Dvojica dlho žila na Miami, ale počas korona krízy sa rozhodli zámorie opustiť a presťahovali sa do španielskej Marbelly, ktorá je považovaná za jednu z najluxusnejších destinácii. Zdržiavali sa tam však iba pár mesiacov. Odtiaľ sa presťahovali na ostrov Tenerife, kde zakotvili. Pred pár dňami si vystrojili luxusnú párty, na ktorú pozvali mnoho zvučných mien. Medzi nimi bol aj český pracháč Richard Chlad, ktorý si pustil ústa "na špacír". „Všetci ešte spia. Za mňa sa včerajší večierok neuveriteľne vydaril," prezradil miliardár Richard Chlad a dodal, že on sám už bol účastníkom stoviek rôznych spoločenských akcií, ale toto bola vraj jedna z najlepších v jeho živote. Musím povedať, že hviezda večera bola Helena Vondráčková, okrem Zuzany a Vlasty," povedal Chlad o večierku pre extra.cz., zároveň opísal, že je rád ako dvojica ustála manželskú krízu. „Pevne dúfam, že to tu bude Vlastovi so Zuzanou fungovať, pretože keď som ich zažil pred tromi rokmi v Marbelle, keď odišli z Ameriky, tak mi ich bolo strašne ľúto," šokoval.

Prišiel o peniaze?

Celý problém biznismen rozviedol do detailov: „Som strašne rád že to ako pár a rodina prežili pretože to na mňa na ten Nový rok pôsobilo že by sa snáď mali aj rozviesť," šokoval ich blízky rodinný priateľ. „Boli nešťastní, trápili sa a nemali sa v ten moment kde poriadne ukotviť. Do Marbelly vkladali veľké nádeje a úplne sa im nepodarila, pretože sú to teplomilný, najmä Zuzana a deti, a na Marbelle je cez zimu naozaj zima. Tenerife im sedlo, chytili sa a firma im šliape," skonštatoval. „Vlasta kvôli covidu nechal veľa peňazí na burze. Sťahovanie, rozladenie z Marbelly, ktorá nenahradila Floridu ani náhodou. Ďalej nedostatok financií, pretože sa im nedarilo predať dom v Miami. To by slabší pár rozložilo na drobné,"

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:31