Kate Moss bola ikonou 90-tych rokov.
StoryEditor

Módny trend "heroin chic" je späť. Odzvonilo plným krivkám?

14.11.2022, 14:37
Celebrity

Jeho autorkou je nepochybne top modekla Kate Moss. Výraz "heroin chic" vznikol keď sa stala mega hviezdou a jej kariéra prechádzala rôznymi obdobiami. Už aj tak vychudnutá kráska v časoch keď randila so zlými chlapcami a prepadla návykovým látkam ostala kosť a koža. Špeciálne ju poznačil vzťah so spevákom Petom Dohertym.

Trendy na TikToku, všeobecná adorácia Belly Hadid a sestry Kim a Khloe Kardashian, ktoré sa na fotkách objavujú chudšie ako kedykoľvek predtým a špekuluje sa, že si nechali odstrániť plastické zväčšenie zadku, napovedajú tomu, že sa spolu s módou vracia aj neslávne preslávený trend..

Herečka a moderátorka Jameela Jamal sa nedávno rozhodla k trendu vyjadriť na svojom Instagrame. „Oni od nás chcú, aby sme vyzerali hladne. Nejde im o to aby sme boli chudé alebo vyšportované, chcú aby sme mali veľké kruhy pod očami a vyzerali, že umierame. Chcú, aby sme vyzerali, že sme celé dni nespali, pretože v sebe máme toľko drog, že to jednoducho nejde,“ myslí si Jamal. Podľa nej sa trend snaží romantizovať ženy, ktorým by mala spoločnosť pomáhať. „Toto už znova prosím nie. Skúsili sme to pred dvadsiatimi rokmi a mali sme sa poučiť,“ dodala.

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 09:50