Jiří Krampol prišiel o vyše sedem tisíc eur.Archiv MAFRA
StoryEditor

Herec Jiří Krampol má hlavu v smútku. Bol naivný a teraz je ľahší o viac ako 7 tisíc eur!

14.11.2022, 11:48
Celebrity

Obľúbený herec Jiří Krampol, dnes už bohužiaľ vdovec si musel vždy každú korunu tvrdo zarobiť a tak vie akú hodnotu má koruna, u nás euro. Pred ôsmimi rokmi sa rozhodol s vtedajšou manželkou Hanku predať ich milovaný dom na v Obci Okoř, ktorá je kúsok od Prahy. Dom zdedila jeho manželka po rodičoch a keď zomreli nemal sa o neho kto starať a tak sa po 20 rokoch s nehnuteľnosťou rozlúčili. Ale čo sa stalo s peniazmi?

„Keď som predal Okoř, nechal som sa zblbnúť a uložil nejaké peniaze na úrok. Sľubovali štyri percentá. Keď som si ich šiel vyzdvihnúť, zistil som, že som naopak o sto osemdesiat tisíc chudobnejší (7 400 eur),“ hovorí herec. Sám seba označuje za životného „pechfógla“, čiže večného smoliara. Nikdy k ničomu neprišiel lacno. „Môj manažér Miloš Schmiedberger je na rozdiel odo mňa dieťa šťastenej. Ten keď pôjde do parku, vtáky ho hneď začnú kŕmiť,“ žartoval Krampol. „Ja si môžem dovoliť už len istotky. Teraz som investoval niečo do bitcoin karty. Tam vraj o nič nemôžem prísť,“ dúfa herec v lepšie časy. i keď vo svete je bitcoin dosť neistá záležitosť.

Investoval do zážitkov

Nikdy nebol extra šetrný, prerobil aj na troch rozvodoch. „Našťastie toho už vo svojom veku veľa nepotrebujem. Nikdy som nemal drahé autá a exkluzívne bungalovy. Zato som, ale precestoval štyridsaťpäť krajín sveta. To ma fakt bavilo, rád spoznávam niečo nové,“ rozpráva Krampol. Radšej spomína na zážitky z ciest ako by sa opájal výškou svojho konta. „Má to navyše výhodu, že na mňa nechytsajú siete žiadne zlatokopky,“ smeje sa herec

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 14:28