Heidi Klum s manželom Tomom Kaulitzom.©2022 HPA/Hutchins Photo
StoryEditor

Sú Heidi Klum s manželom Tomom Kaulitzom predurčení podľa astrológie spolu vydržať?

14.11.2022, 10:40
Celebrity

Heidi Klum je vydatá za gitaristu Toma Kaulitza zo skupiny Tokio Hotel od roku 2019. Dvojica sa prvýkrát stretla v marci 2018 po tom, čo bola odfotografovaná na spoločneskej párty. O deväť mesiacov neskôr sa spevák vyjadril. Sedem mesiacov po tom, sa pár tajne zosobášil a usporiadali ceremóniu na Capri. Čo tejto celebritnej dvojici predpovedajú hviezdy?

Pár v auguste oslávil výročie svadby výletom do St. Barths a sú stále rovnako bláznivo zamilovaní. „Od začiatku vidíme v tomto vzťahu veľa chémie,“ hovorí intuitívna astrologička Rachel Langová. pre womashealt.com.. „Na ich vzťahu nie je nič nudné." Podľa Langévej má táto dvojica vďaka ich slnečným znameniam pevnú a zábavnú dynamiku, ako aj zdravé množstvo napätia.

Vďaka Marsu majú títo dvaja bezchybné prepojenie

„Mars je silnou črtou ich astrologickej kompatibility,“ hovorí astrologička. Heidiin Mars (planéta sexu a akcie) v Rybách je proti Tomovmu Marsu v Panne, čo znamená, že príťažlivosť medzi týmito dvoma je silná, hovorí. „Medzi nimi je magnetická príťažlivosť a romantika. Tá zostane nažive."

Okrem toho je Tomov Mesiac, ktorý predstavuje naše najhlbšie pocity a zvyky, v Panne v opozícii s Heidiným Marsom a jeho Mars je v štvorcovom aspekte s jej Mesiacom, čo ukazuje, že sa obe navzájom napájajú energiou. „Je tam veľa energie." Dvojica môže tiež cítiť potrebu vytvoriť vo svojom dome pocit bezpečia a Tom veľmi chráni Heidine deti,“ dodáva Lang.

Jednou z výziev pre tento pár však je, že ich opozície Marsu môžu občas spôsobiť konflikt. Takže zatiaľ čo Mars môže pracovať v ich prospech v spálni, títo dvaja sa to budú musieť naučiť riešiť aj nezhody.

Nikdy sa nebudú nudiť

Zaujímavou črtou Heidi a Toma je, že sa obaja narodili v cykloch nového mesiaca, hovorí Lang: „Ľudia narodení vo fázach nového mesiaca majú tendenciu byť zvedaví, zaujímajú sa o skúšanie nových vecí a sú ochotní riskovať,“ hovorí. Tomovo Slnko, ktoré predstavuje ego, a Mesiac v Panne sú v štvorcových aspektoch s Heidiným Slnkom a Mesiacom v Blížencoch, čo znamená, že tento pár je veľmi akčný.

V Blížencoch nie je len Slnko, ale aj jej Saturn, Venuša a Merkúr, hovorí Lang. Blíženci sú, vzdušné znamenie, kladie dôraz na komunikáciu, učenie, písanie. Na druhej strane, Tom má Pannu, zemské znamenie, ako jeho Slnko, Mesiac, Mars. Výsledkom je, že „bude prezentovať ako ten, ktorý je vo vzťahu pevnejší,“ hovorí Lang. Heidi prináša veľkú energiu a párty, zatiaľ čo Tom prináša pokoj a pomalšie tempo. Tieto protichodné vlastnosti sú skvelým základom pre priateľstvo a romantické spojenie, alias nikdy nie je nudný moment, keď sú spolu.

Bude to v špajzi?

„Môžu mať rozdielne názory vo výbere potravín, životnom štýle alebo rodinnom živote, ktoré sa na prvý pohľad môžu zdať v poriadku, ale neskôr sa môžu stať výzvami,“ hovorí Lang. Nehovoriac o tom, že „pravdepodobne vyjadrujú emócie inak a majú rôzne jazyky lásky“. S ohľadom na túto skutočnosť bude tento pár musieť pracovať na tom, aby bol ich vzťah dlhodobo silný.

 

 

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 17:37