Silvia Kucherenko už chce byť prirodzená.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Silvia Kucherenko varuje všetky ženy. Tento zákrok oľutovala, už nikdy viac!

11.11.2022, 10:18
Celebrity

Bývalá modelka, ktorá sa skôr vo vodách šoubiznisu preslávili svojimi mega perami a sobášom so zámožným ukrajinským podnikateľom Sergejom, aktuálne si odpykáva trest za spreneveru, varuje ženy pred nepremyslenými estetickými zákrokmi.

Blondínka sa už pred časom vyznala, že začína byť vyznávačkou prirodzeného výzoru. Obrovské pery naplnené kyselinou hyalurónovou si necháva rozpúšťať, aby ich mala lepšie. popasovať sa chce aj s čiernymi linkami. Tie si dala v minulosti vytetovať permanentným make-upom. teraz sa ich tiež chce zabaviť: „No, verte mi, to bol najhorší krok, čo sa tváre týka dať si vytetovať linky! Nikdy to nerobte," hlása Kucherenko. Po expresnom rozvode s manželom Sergejom, s ktorým má jedného syna zatiaľ blondínka nemá po boku žiadneho oficiálneho partnera. Aj keď sa opakovane vyjadrila, že o záujem zo strany mužov nemá, takých aký jej píšu nemajú u nej šancu. 

Skrášľovanie však jej rodina má v krvi Jej otec totiž nedávno podstúpil chirurgický zákrok viečok a bez hanby ukázal svoju tvár po operácii celému svetu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:37