Peter Nagy sa stal obeťou podvodníkov.Archiv MAFRA
StoryEditor

Speváka Petra Nagya zatiahli do mega podvodu. Lietajú v ňom ťažké prachy!

10.11.2022, 13:36
Celebrity

Slávne meno nesie so sebou aj mnoho úskalí. V poslednej dobe sa rozrástla skupina špekulantov, ktorí brázdia vody šoubiznisu a vytipujú si nejaké známe meno, na ktorom začnú parazitovať. Tentokrát sa stal ich cieľ Peter Nagy.

Meno moderátora Leoša Mareša využili výmyselníci na predaj kryptomien. V reklame sa Leoš zaručoval, že ide o výnosný biznis. Žiadnu takú promo kampaň, ale oficiálne nikdy nerobil. V prípade Petra Nagya idú podvodníci už "cez mŕtvoly". Chcú po ľuďoch cez jeho falošný profil rovno peniaze. 

Žiadna karta neexistuje

Ako spieva - Psi sa bránia útokom a Peter Nagy sa bráni prosbami, aby na výzvy k platbám jeho fanúšikovia nereagovali. „POZOR, ďalší falošný profil. Bude z vás ťahať informácie sladkými kecami preloženými google prekladačom a potom z vás ťahať peniaze na ‘fanúšikovskú kartu‘, ktorá neexistuje! Takýto profil som nikdy nezaložil. Súkromný profil nemám, ani ho nepotrebujem,“ vypísal Nagy oznam na všetky sociálne siete, ktoré používa. 

Nebuďte naivní, odkazuje

„Dúfam, že v tejto pokročilej IT dobe už nikto z Vás nebude taký naivný, aby uveril týmto falošným profilom. Nie sú prví ani poslední. Naozaj mi nezostáva čas si s niekým chatovať len tak. Jediný profil je môj profesionálny PETER NAGY MUSIC,“ upozorňuje podvedený spevák. 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 13:58