Koncert 80.narodenín Marty Kubišovej.Profimedia - AD HOC - MAFRA
StoryEditor

Strach o speváčku Martu Kubišovú. Hrozivý pád v sprche!

09.11.2022, 09:37
Celebrity

Ešte nedávno oslávila legendárna speváčka Marta Kubišová svoju jubilejnú osemdesiatku veľkolepým koncertom v pražskej Lucerne. Lenže po oslave nepekne spadla. Ešte doteraz má zranenie.

Úspešná speváčka odspievala svoje najväčšie hity a ako býva zvykom fanúšikovia i blízki ju obdarovali obrovskými kyticami, pod ktorými sa jej nohy podlamovali a mala problém ich odniesť domov. Doma potom hľadala miesto, kam by všetky nádherné kytice umiestnila: „Kúpeľňu mám hneď oproti vchodu, kvety som napchala do sprchovacieho kúta a ako som sa tam vrhla do tej sprchy, tak mám ešte teraz hrču,“ prezradila denníku Aha! Kubišová.

Nebolo to ale bohužiaľ jej jediné zranenie. Na pravom zápästí má ďalšiu boliestku. „Mám tam chrastu, ani neviem od čoho! Asi ako som niesla tie kvety...“ povzdychla si speváčka. To všetko je ale našťastie nič proti pretrhnutému črevu, s ktorým ešte pred pár mesiacmi bojovala v nemocnici. Tak snáď už si všetko zlé vybrala!

Na otázku ako sa cíti ako čerstvá osemdesiatnička odpovedala hudobníčka s humorom: „Tak nejako si človek nestačil všimnúť a zrazu mi je osemdesiat. Narodeniny sa prevalili a zrazu pozeráte,“ konštatovala.

 

image

S Karlom Gottom na Českom slávikovi.

Archiv MAFRA
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:46