Vojvodkyňa z Cambridge.
StoryEditor

Donald Trump okomantoval škandalózne zábery Kate Middleton hore bez!

08.11.2022, 11:09
Celebrity

Od doby, kedy sa bývalý americký prezident Donald Trump naviezol do vojvodkyne z Cambridge sú vzťahy medzi nimi napäté. Paparazzom sa podarilo zachytiť Kate na dovolenke s odhalenými prsiami čo neuniklo Tumpovej pozornosti. Známy milovník žien k tomu ihneď musel napísať komentár.

V kráľovskej rodine sa teraz opäť otvorila stará kauza, kedy paparazzi zachytili krásku tak, ako ju príroda stvorila. Tá teraz namiesto toho, aby upadla do zabudnutia teraz obráža celý svet. K sexi záberom sa vyjadril dokonca aj bývalý americký prezident. William aj Charles zúria.

Podrezaný jazyk 

Je to už síce 10 rokov čo Kate oddychovala na dovolenke a neskrývala svoje telo no zábery sa dostali na verejnosť až teraz a Kate vypredala časopis Closer. Zmienku tejto kauze venoval aj Donald Trump, čo zdvihlo princovi Williamovi a jeho otcovi Karolovi III. krvný tlak. 

„Kto by nevyfotil Kate a nezarobil na tom veľa peňazí, keď sa opaľuje nahá. No tak, Kate! Kate Middleton je skvelá, ale nemala by sa opaľovať nahá. Môže si za to sama,“ napísal vtedy Trump na Twitteri a nešlo o jediný komentár. K nešťastnej udalosti z dovolenky vo francúzskej Provence sa Trump vrátil aj v talk show Fox and Friends: „Aj keď sme všetci fanúšikovia Kate, dokážete si predstaviť, prečo by sa niekedy mala nahá objaviť vonku? Prečo by stála nahá v bazéne alebo kdekoľvek inde? Ona je predsa Kate. Je hrozné, čo urobili, je hrozné to nafotiť, ale ako človeče môžeš urobiť niečo také hlúpe,“ namieril priamu otázku ku Kate. Podľa Trumpa išlo o amatérsku chybu, ktorej by sa mala tmavovláska v jej pozícii vyvarovať.

Foto Kate nájdete v GALÉRII

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. apríl 2024 15:44