Seriál MASH milovali diváci po celom svete.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Hviezda zo seriálu MASH, známa "Šťabajzna" je ďalšia čo to prehnala s plastikami!

04.11.2022, 11:31
Celebrity

Známa americká herečka Loretta Swit, ktorá sa preslávila v seriáli MASH oslavuje 85. narodeniny. Obľúbená "Šťabajzna", ktorá je jednou zo stále ešte žijúcich postáv seriálu, sa ale zmenila na nepoznanie. Zdá sa totiž, že sa nechcela zmieriť so starnutím, a tak sa zverila plastickým chirurgom. Jej nafúknutá tvár vyzerá neprirodzene.

Americká herečka Loretta Swit, ktorá sa narodila poľským prisťahovalcom, sa na divadelné dosky postavila už ako malé dievča. Z divadla potom prešla pred televízne kamery. Ako krásna blondínka hrala v rôznych seriáloch a potom prišla jej osudová rola v komediálnom seriáli MASH. Loretta Swit zohrala vrchnú zdravotnú sestru, majora Margaret Houlihanovovu. Seriál sa natáčal dlhých jedenásť rokov a ona ako obľúbená Šťabajzná so seriálom bola po celú dobu. Nebolo tak divu, že za svoju rolu bola štyrikrát nominovaná na Zlatý glóbus a osemkrát na cenu Emmy, ktorú dvakrát získala. 

Od nakrúcania legendárneho seriálu z vojenského prostredia utieklo už dlhých päťdesiat rokov. Niektorí hlavní aktéri odišli do hereckého neba, ale Alan Alda, Mike Farrell, Garry Burghoff a Jamie Farr stále robia radosť nielen svojmu blízkemu okoliu, aj keď niektorých z nich už trápia aj zdravotné ťažkosti. Loretta Swit sa po MASH objavila v mnohých ďalších seriáloch i filmoch. V Hollywoode má aj svoju hviezdu na chodníku slávy.

Manželstvo jej nevydržalo

V osemdesiatych rokoch sa Loretta Swit vydala za herca a právnika Dennisa Holahana. Ten si dokonca zahral v MASH, kde mal so Šťabajzným pomer. „Boli časy, keď som chcela opustiť MASH a robiť iné veci. Keď som stretla Dennisa, povedala som si, tak preto som stále tu,“ cituje herečku web metv.com. „Viem len to, že keď som stretla Dennisa, zrazu som narážala do nábytku. Správala som sa ako dieťa. O týždeň neskôr som vedela, že s ním môžem žiť do konca života,“ zverila sa. Ich idylické manželstvo sa ale po dvanástich rokoch skončilo rozvodom.

Prehnala to?

Loretta oslavuje 85 rokov, ale nedá sa však povedať, že je typom ženy, ktorá starne s gráciou. Mladnúť sa snažila za pomoci plastických operácií, ktoré jej ale namiesto úžitku boli skôr na škodu. „Jej nafúknutá tvár vyzerá neprirodzene a je príliš opuchnutá, čo jasne naznačuje, že sa príliš pohrávala s botoxovou injekciou. Tá spôsobila, že jej tvár tak zamrzla, že jej bráni v akomkoľvek výraze. Botox tiež robí jej tvár príliš bacuľatou,“ píše web plasticsurgeryes.com. Rovnaký portál píše aj o faceliftingu. „Táto procedúra jej pleť najprv omladila. S faceliftom sa ale príliš pohrávala, čo spôsobilo, že jej tvár vyzerala napäto a nemohla používať mimiku. Facelift robí jej tvár veľmi hladkou, preto na nej nevidíme záhyby ani linky,“ uvádza.

Foto jej opuchnutej tváre nájdete v GALÉRII

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 02:07