Martin sa rozhodol zabojovať a schudnúť aj kvôli svojej rodine.
StoryEditor

Príbeh obézneho manžela, s ktorým sa žena i otec prestali rozprávať

25.10.2022, 12:35
Celebrity

V ďalšej epizóde Extrémnych premien spoznáme tridsaťdvaročného Martina, ktorého najväčším nepriateľom je lenivosť. Tú si aj uvedomuje a túži po zmene. Je to dobrosrdečný a milujúci manžel aj otec, deti ho milujú. Jeho lenivosť a pohodlnosť však ovplyvňujú jeho súkromný aj pracovný život.

Kedysi aktívny muž, dnes človek, ktorý nedokáže držať krok so svojou rodinou: ,,Štyri roky dozadu som cvičil crossfit, schudol som 20 kg, potom sa narodila aj druhá dcéra, prišli povinnosti, tak sa to začalo nabaľovať,“ tvrdí Martin, ktorý na začiatku šou vážil 164 kilogramov. Jeho nadmerná váha bola dôvodom nejednej hádky s manželkou.,,Som nahnevaná na to, kam sa dostal. Má tridsať a berie tabletky na tlak. Mne to nepríde normálne,“ tvrdí s tým, že kvôli manželovej váhe sa dosť hádali a nevyhli sa ani dlhotrvajúcej tichej domácnosti.

Nočné hody

Martinov najväčší problém je večerné stravovanie. ,,Niekedy sa stane, že nezjem nič celý deň a potom to večer dobehnem,“ priznáva. Jeho klasikou je prísť domov z práce, ľahnúť si na gauč alebo do spálne a počkať, kým manželka uprace a uloží deti do postele. Manželka Andrea túži mať doma toho starého, aktívneho Martina, ktorého si vzala za muža. ,,Nikdy nebol taký. On bol akčný, stále ma ťahal do Tatier na túry. Teraz nevyjde ani na Sliezsky dom,“ hovorí. Martinova nadváha však narobila problémy nie len vo vzťahu s manželkou, ale aj s vlastným otcom.,,Keď som začal naberať, nejak sme sa s otcom odcudzili. Povedal mi, že mal by som niečo so sebou robiť a zmeniť sa. Proste začať cvičiť. Ja som to nebral nejak tak. Potom už náš vzťah ochladol, viac ma ignoruje a správa sa ku mne tak odmerane,“ priznáva Martin, ktorý vníma aj to, že stratený čas sa už nedá vrátiť späť:,,Je to taký stratený čas s otcom. Predsa, už má svoj vek a nebude tu večne. Sú to zahodené roky, čo nefungujeme spolu ako otec-syn,“ vyznáva sa s tým, že aj on je jedným z dôvodov, prečo sa chce zmeniť a vybojovať si naspäť váhu, o ktorej sa mu už pár rokov ani nesnívalo. Či sa mu to podarí s pomocou trénera Maroša Molnára uvidia diváci už v stredu večer na Markíze.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 22:32