Lucie Bíla je s fitnesákom Radekm už sedem rokov.Archiv MAFRA
StoryEditor

Lucie Bíla tvorí pár s Radekom Filipim sedem rokov. Jeho otec je bezdomovec, čo na to speváčka?

18.10.2022, 09:39
Celebrity

Speváčka má po boku fitnes trénera Radeka už roky. Dvojica je stále šťastne zamilovaná. Speváčku podľa jej slov balil dlho: „Bol taký trpezlivý. Ale trvalo mu to dlho. Som rada, že bol trpezlivý, pretože to stojí za to," povedala na začiatku vzťahu hudobníčka. „Mám to šťastie, že som stretla lásku, ktorú som si veľmi priala a mám sa s ním veľmi dobre. To je taká láska, ktorú som v živote veľmi chcela, tak uvidím," priznala. Teraz však prehovoril Radkov otec, ktorý sa živí tým čo nájde v košoch.

S tým, že so svojím otcom nemá najlepšie vzťahy, sa priateľ Lucie Bílej nikdy netajil. V minulosti povedal, že jeho otec prepadol alkoholizmu a skončil na ulici. Médiám sa teraz Radkovho otca podarilo vypátrať! Úplnou náhodou ho objavili počas nakrúcania reportáže v bezdomoveckej kolónii.

Reportéri CNN Prima News vyrazili do ostravského slumu nakrúcať reportáž o tom, ako tam ľdia bez domova žijú. Zhodou okolností medzi nimi objavili aj otca fitness trénera Radka Filipiho, ktorý už niekoľko rokov žije so slávnou zlatou slávicou Luciou Bielou. 

Priznanie

„Som otec toho Radka, čo už sedem rokov žije so speváčkou Luciou Bielou. Neklamem vám. S osudom nič neurobíte, v garážach prežívam devätnásť rokov,“ zveril sa reportérom. Radkov otec prežíva vďaka zvyškom jedla v kontajneroch. „Je mi to trochu trápne, ale vyberám smetiaky. Starý papier dávam do zberne, fľaše do výkupu, občas nájdem ešte zabalené jedlo, napríklad balíček párkov, tak to si potom pochutnám."  Okrem Radka má Roman ešte dvoch ďalších synov. Ani jeden z nich s ním ale nekomunikuje. „Za tých devätnásť rokov, čo som od nich preč, sa chlapci sami nikdy neozvali,“ povzdychol si. Od detí ale kedysi sám odišiel, keď sa jeho manželstvo s ich matkou rozpadlo kvôli alkoholizmu, neverám a údajne aj domácemu násiliu. Vzťah synov k otcovi bol navyše dosť napätý už pred rozvodom.

image

Otec partnera Lucie Bílej je bez domova.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 14:22