Pamätáte si na týchto seriálových lámačov ženských sŕdc?pinterest.com
StoryEditor

Lámači ženských sŕdc zo seriálov 90. rokov: Ktorí z nich boli pre vás ideálom krásy a dokonalosti?

14.10.2022, 09:00
Celebrity

Či už sú to Čarodejnice, Beverly Hills 902 10 alebo Smallville. V každom z týchto seriálov si nepochybne mnohé z vás našli mužskú postavu, ktorá pre vás symbolizovala krásu a dokonalosť. Síce sa niektorí krásavci zmenili na nepoznanie, poriadne pribrali alebo im na tvári pribudlo zopár vrások, títo lámači ženských sŕdc naďalej ostanú v pamäti mnohých žien. Spomínate si na nich aj vy?

Medzi najobľúbenejšie seriály spred viac než 20 rokov bezpochyby patril Komisár Rex, Divoký Anjel či Beverly Hills. Nejedna tínedžerka ich však s úžasom pozerala najmä kvôli niektorým mužským postavám, ktoré lámali srdcia všade, kam prišli. Je jasné, že sa zub času nekompromisne podpísal aj na tvárach seriálových idolov, no aj keď sú z niektorých už šediví dôchodcovia, stále zostávajú pre mnohé ženy ideálom krásy a dokonalosti. Zaspomínajte si spolu s nami na seriálových lámačov ženských sŕdc 90. rokov.

Facundo Arana

Argentínsky herec Facundo Arana si zahral v niekoľkých telenovelách, no takmer každá žena si ho pamätá najmä ako príťažlivého boháča Iva Di Carla zo seriálu Divoký Anjel. Síce nebol prototypom krásavca, ale aj napriek tomu si získal sympatie mnohých diváčok. V živote si okrem slávy a úspechu prešiel aj ťažšími obdobiami. Šťastie mu napokon do života priniesla modelka María Susini, s ktorou má tri deti.

Jason Priestley

V seriáli Beverly Hills 902 10 stvárnil herec Jason Priestley spravodlivého a vzorného tínedžera Brandona Walsha. Tento bohatý a úspešný krásavec sa popri hereckej kariére začal venovať aj automobilovým pretekom. Pre mnohé ženy sa vďaka tomu stal ešte viac príťažlivejším. Bohužiaľ, Jason je dnes ženatým a šťastným mužom. Skrotiť sa ho podarilo maskérke Naomi Lowde, s ktorou má dve deti.

Tobias Moretti

Pamätáte si na odvážneho vyšetrovateľa Richarda Mosera z akčného seriálu Komisár Rex? Stvárnil ho herec Tobias Moretti, ktorý si okamžite získal srdcia fanúšičiek po celej Európe. Bohužiaľ, dnes by už nijaká z vás tohto šarmantného policajta asi nespoznala. Známy herec si totiž chcel k zašlej mladosti dopomôcť plastickými operáciami, trochu to však prehnal. Práve preto bude lepšie, ak vám v pamäti zostane jeho neodolateľný vzhľad z 90. rokov.

Julian McMahon

Kedysi žiadna žena nechcela vynechať ani jeden diel seriálu Čarodejnice len preto, aby si mohla vychutnať pohľad na svojho obľúbeného herca. Jedným z nich bol nepochybne Julian McMahon, ktorý v seriáli stvárnil niekoľko rôznych osobností. Či už to bol Cole ako milenec Phoebe alebo v prvých sériách démon Belthazore. Dobrou správou je, že aj dnes vyzerá tento šarmantný austrálsky herec naozaj dobre.

Andrew Shue

Seriál Melrose Place zobrazoval život bohatých a atraktívnych ľudí, ktorí žili uprostred slnečnej Kalifornie v nóbl štvrti. Ich životy plné intríg, sklamaní či lásky ste mohli sledovať na televíznych obrazovkách počas 90. rokov každý týždeň. Jedným z popredných krásavcov seriálu bol nepochybne Andrew Shue ako Billy Campbell, ktorý očaril dlhý zástup žien.

David Boreanaz

Herca Davida Boreanaza si môžete pamätať najmä zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov, v ktorom stvárnil sexi upíra Angela. Tento charizmatický rodák z Buffala sa chcel pôvodne stať futbalistom, no kvôli zranenej nohe sa stal hercom. V súčasnosti vymenil peknú tváričku za drsnejší imidž. Je z neho prešedivený fúzač, ktorý však rozhodne nestratil nič zo svojej charizmy.

Kevin Sorbo

Príbeh z čias mýtov a legiend, keď boli starí hrdinovia malicherní a krutí je známy po celom svete. Herkules, ktorého stvárnil herec Kevin Sorbo, si svojho času získal množstvo fanúšičiek aj v našich končinách. Okrem prezývky „lámač ženských sŕdc“ si Kevin vďaka seriálu našiel aj osudovú lásku herečku Sam Jenkins, s ktorou má dvoch synov a dcéru.

Tom Welling

Idolom tínedžeriek bol v 90. rokoch aj herec Tom Welling, ktorý sa preslávil ako Clark Kent v seriáli Smallville. Aj keď túto úlohu najprv odmietol, na Supermana v jeho prevedení nedalo dopustiť veľké množstvo žien po dlhé roky. V súčasnosti je ženatý s podnikateľkou Jessicou, s ktorou má dve krásne deti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:09