Britney Spears znepokojuje fanúšikov.
StoryEditor

Speváčka Britney Spears opäť šokuje. Hanbaté fotografie z pláže, synovia sa s ňou odmietajú baviť!

10.10.2022, 10:20
Celebrity

Po tom čo Britney Spears pred vyše desiatimi rokmi zbavili svojprávnosti, minulý rok v novembri sudca nakoniec oslobodil popovú hviezdu od kontroverzného právneho rozsudku, ktorý ovládal jej život vyše 13 rokov. Rozsudok predstavoval mimoriadne víťazstvo pre speváčku, ktorá roky bojovala za znovuzískanie nezávislosti, ktorú jej v roku 2008 odobrali súdnou cestou. Stratou svojprávnosti prišla o práva na základné rozhodnutia o financiách, kariére, no najmä o osobnom živote. I keď má blondínka svoj život vyše roka späť, robí všetko pre to aby svetu dokázala, že stále sa s ňou nie je niečo v poriadku.

Britney Spears na sociálnej sieti denne dokazuje, že s nahotou naozaj nemá problém. Po tom čo popová hviezda prišla na chuť Instagramu pridáva jednu zbesilú fotku za druhou. Na obdiv vystavuje svoje nahá krivky, ledabolo si drži obnažené prsia prípadne točí videá ako v evinom rúchu tancuje vo svojej vile. Na tom by v dnešnej dobe nebolo možno ani nič výnimočné, lenže nepríčetný pohlad a zvláštne výrazy v jej tvári fanúšikov nenechávajú chladnými. Tisíce komentárov, ktoré jej počínanie v internetových vodách odsudzujú hovoria za všetko.

Vlastný synovia jej dali stopku

Aktuálne opäť nedbá na to, že jej synovia Jayden a Sean, ktorý už majú šestnásť a sedemnásť rokov pred časom verejne vyhlásili, že sa za neustály prúd nahých fotiek trápnej matky hanbia a odmietajú sa s ňou vídať. „Až budeš mentálne OK, môžeme vzťah obnoviť,“ znel ich odkaz. Britney zareagovala úplne opačne. Vychrlila ďalšiu sériu fotiek, na ktorých sa úplne nahá predvádza na pláži, len rukami si vytláča prsia.

Tam, kde by mala mať spodný diel plaviek, zrejme nemala vôbec nič, len na fotku pridala obrázok červeného srdiečka, aby nevyfasovala od sociálnej siete trest v podobe zablokovania profilu. Tam ju sleduje takmer 42 miliónov ľudí, čo je pre predstavu o 4 milióny viac ako celá populácia Kanady. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:06