Michal David kupuje nehnuteľnosti jedna radosť.Archiv MAFRA
StoryEditor

Spevák Michal David kúpil na Tenerife už tretí apartmán. Zarobiť dal Belohorcovej s manželom!

06.10.2022, 12:53
Celebrity

Nezdá sa. Obľúbený hudobník Michal David, ktorý je už desaťročia na výslní žne úspechy svojej slávy. Český spevák je milovník španielskeho ostrova Tenerife, ktoré sa vyznačuje stabilnou klímou, teplo je tam po celý rok. Dve nehnuteľnosti si tam kúpil už pred rokmi. Teraz sa rozhodol, že portfólio šanielskych nehnuteľností treba zväčšiť. Nový prírastok mu strelila Zuzana Belohorcová s manželom Vlastom Hájekom.

Už si ťapli! Bývalá učiteľka sexu Zuzana Belohorcová žila roky s manželom Vlastom Hájekom a deťmi na Miami. Keď sa nečakane počas korony rozhodli z USA odísť nikto netušil, kde zakotvia. Na čas sa presídlili do španielskeho monte Monte Carla, Marbelly, ktorá je v Andalúzii vychytené miesto pre pracháčov. Dvojica však odtiaľ rýchlo odišla a presťahovali sa na ostrov Tenerife. Založili si tam realitnú kanceláriu a spustili biznis s domami a bytmi. Zdá sa, že Belohrocovej a Hájekovi ide karta. Ulovili tentokrát ozajstnú promi rybu. Ich služby realiťákov využil kráľ estrádnych hudobných šou Michal David. 

Je to VIP klient

Spevák trávil na Tenerife takmer celé korona obdobie vo svojom rozľahlom dvojpodlažnom aprtmáne. Slnečný španielsky ostrov ho nepochybne dostal. Rozhodol sa teraz investovať už do tretej nehnuteĺnosti. Výborný obchod potvrdil sam Vlasta Hájek, ktorý mu byt sprostredkoval: „Je to pravda, Michal si cez našu realitnú kanceláriu kúpil byt. Som rád, že je to náš VIP klient. Pre mňa je to legenda, vyrástli sme na ňom. Vážim si to, že môžeme byť susedia,“ opísal Belohorocovej manžel pre web expres.cz. David si zaobstaral apartmán ako investičnú nehnuteľnosť a bude ju prenajímať turistom. O návštevníkov ostrov nemá núdzu.

image

Michal David si od realitnej kancelárie Belohorcovej a Hájeka kúpil svoj už v poradí tretí byt.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 15:32